30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt över 750 kr6
40,000 Produkter 600 Märken
Cykelbutik online

Polar

0 Produkt
Polar
Den perfekta träningscoachen
Finska Polar gör innovativa pulsklockor och cykeldatorer som hjälper dig hålla koll på träningen. Deras sortiment är ett av branschens bredaste och de erbjuder allt ifrån grundläggande modeller som hjälper till att motivera nybörjare till kompletta träningssystem för världsmästare.
Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.
Ytterligare information

Handla klocka från Polar Sverige på Bikester.se

Det är ingen slump att Polar varit ledande inom träningsklockor i mer än fyra decennier. Varumärket, som introducerade banbrytande tekniska innovationer under tidigt 1980-tal, präglas av gedigen kunskap och ett brett produktsortiment anpassat efter all typ av träning och olika individers behov. En Polar klocka gör att man lättare håller koll på sitt idrottsutövande – oavsett om man är nybörjare eller idrottsman på elitnivå. I dag säljs varumärkets produkter över hela världen och används inom de flesta fysiskt krävande idrottsgrenar. Varumärket har en stark position även i Sverige och på Bikester.se har vi ett stort sortiment av träningstillbehör och träningsklockor från Polar.

Mer än en klocka

Förutom trådlösa pulsklockor gör Polar bland annat testapparater och individuellt anpassade träningsprogram som kretsar kring analys och planering av träning. Polar var även först i världen med att lansera integrerade träningssystem, genom elektroder i träningskläderna. Den ständiga teknologiska utvecklingen gör att produkterna i dag går att använda inom fler områden än tidigare. Ibland är de även anpassade för grupper. En pulsmätare kan se simpel ut, men är alltid framtagen efter noggranna tester och vetenskapliga studier. Pulsmätningsutrustning och forskning går hand i hand, eftersom mätarna baseras på forskning och forskningen använder mätarna. Resultatet är hälsoprodukter i mikroformat som ger toppatleter och motionärer förbättrad medvetenhet om kroppens tillstånd. Det finns klockor och tillbehör för en rad olika träningsområden, men de flesta går att använda för flera idrottsaktiviteter. Pulsmätarna är högteknologiska med en mängd funktioner som underlättar träningen och gör att man lätt kan avläsa resultat. Dessutom är många av Polars produkter integrerade med online-funktioner. En Polar klocka gör mer än att mäta hjärtslag – den hjälper dig att lägga upp schemat för din träning, berättar vilken nivå du befinner dig på, samt fungerar som en dagbok över dina resultat. Vilken pulsmätare man ska välja beror mycket på hur pass avancerat träningsupplägg man har och om man springer, cyklar eller styrketränar. Bland modellerna från Polar finns någon som passar för alla behov och individuella mål. Polar klocka Online

Produkter från Polar Sverige

Polar sverige säljer träningsklockor av hög kvalitet för både kvinnor och män, anpassade för cykel och löpning. Klockorna för cykel går att fästa vid styret eller handleden, vilket gör det lätt att hela tiden följa pulsförändringen. När man springer är det smidigt att ha en träningsklocka som går att fästa på handleden, precis som en vanlig klocka. De enklaste modellerna räcker långt för den som är ute efter att börja träna och förbättra konditionen, samt beräkna saker som snittpuls, slag per minut och kaloriförbrukning. Dessa pulsklockor inkluderar också totalvärden, vilket gör att man kan följa sin träningsutveckling på lång sikt. Dessutom har dessa klockor ofta många av de grundläggande funktionerna man förknippar med en vanlig digitalklocka, som tidszoner, alarm och vattentätt hölje. Ett exempel på en klocka med dessa funktioner är modellen FT4. Polar är ett utmärkt val för cyklister som vill maximera träningen eller bara gillar att föra statistik över turerna.

Avancerad teknik.

Träningsklockorna och mätarna som är designade speciellt för cykling mäter din åldersbaserade maxpuls och räknar ut saker som distans, genomsnittspuls och konditionen när man vilar. Du kan även läsa av i vilken pulszon du befinner sig utifrån dagsformen. Detta innebär att klockan läser av hur din kropp mår och talar om för dig hur hårt du kan träna utan att riskera att överanstränga dig. All Data kan också överföras till en digital träningsdagbok. Dessutom är klockor som CS300 anpassningsbara för flera cyklar, vilket gör att man lätt kan spara information inför olika slags träningspass. Klockan kan alltså användas av mer än en person, men naturligtvis inte samtidigt. Både totalvärden och veckosummering går att lagra. Ett måste för både motionären med höga mål, den teknikintresserade och elitcyklisten. Allt fler löpare, cyklister och motionärer väljer i dag en klocka med integrerad GPS. Förutom att man kan följa den rutt man valt, får man efter träningens slut också information om vilken effekt passet haft. GPS-funktionen gör det bland annat möjligt att avläsa höjddata, distans, kartplottning och tempo. Självklart har GPS-klockorna också de vanligaste basfunktionerna, som beräkning av maxpuls, slag per minut, kaloriförbrukning, etc. Dessutom får man tillgång till ett konditionstest, för att få ytterligare koll på träningens effekter. Polar har även pulsklockor för den som är ute efter att förbättra sin styrka och kondition. Med dessa skapar man träningsprogram efter individuellt satta mål. Programmet berättar även när man ska vila, baserat på pulsen. Allt går att överföra till en träningsdagbok online, precis som med många andra produkter från Polar. Nedan följer ett urval av vårt Polarsortiment. Vi har en lång rad pulsmätare skräddarsydda för såväl cykling som löpning och crosstraining. Bland våra produkter finns även många andra tillbehör som underlättar och förbättrar din träning.

  • RCX3F BIKE Pulsmätare Dam vit
  • RCX3M RUN Pulsmätare Herr svart
  • CS500+ Cykeldator black svart
  • G1 GPS-Sensor-Set Pulsur
  • RC3 GPS
  • RCX5
  • Polar FT
  • USB-WindLink Interface Pulsmätare tillbehör

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy. För mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden. Jag godkänner