Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Covid-19: Vi fortsätter att leverera som vanligt! - Till vår FAQ

Företagskund

Pirelli

72 Artiklar
Pirelli

Pirelli - Däck med Tradition

Pirelli kan inte bara se tillbaka på en lång tradition av att tillverka bil- och motorcykeldäck – även högkvalitativa racingdäck har länge varit en del av den italienska däcktillverkarens repertoar. Efter att ha tagit sig an cykelsegmentet för en tid sen så fortsätter Pirelli nu sin framgångshistoria genom att leverera högkvalitativa racingdäck fyllda av italiensk styrka och tradition.

Sortera
 
Sida 1 av
2

Pirelli

På Bikester hittar du cyklar och cykeltillbehör för alla tänkbara situationer. Märket Pirelli har genomtänkta produkter som kan göra ditt liv som cyklist lättare. Självklart har vi på Bikester med Pirelli i vårt stora sortiment av produkter från kända tillverkare och vi är stolta att kunna erbjuda dig som kund flera fördelaktiga erbjudanden på produkter från Pirelli i vår butik.

Cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör är vår specialitet: Du kommer garanterat hitta flera intressanta produkter i Bikesters stora urval av produkter, och här ovanför ser du alla våra Pirelli-produkter.

Fördelar med att handla från Bikester

Du handlar alltid riskfritt på Bikester. Skulle du till exempel vara osäker på att en produkt från Pirelli kommer att passa ditt behov eller din cykel, kan du alltid returnera varan till oss helt kostnadsfritt. Är du tveksam till att du hittat den perfekta storleken eller färgen, så är det enkelt att följer en retursedel alltid med din beställning så att du enkelt kan returnera produkten.

Hittar du inte det du söker i vårt sortiment av Pirelli produkter, så har vi många andra intressanta erbjudanden på cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör på Bikester.

Du handlar alltid till förmånliga priser med 100 dagars öppet köp och fri retur hos Bikester - din cykelbutik på nätet!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Stängd telefonlinje
Mer information
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 40 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes