Cykelbutik online
Cykla, simma, spring! | Vi har utrustningen för en aktiv sommar
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt över 750 kr 6, Cyklar 250 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR
Tyvärr är den önskade produkten för närvarande slutsåld

Scorpion Enduro S Vikbart däck 29x2.60" svart

ID: 1176863

- 28 %
729 kr
525 kr SEK
inkl. moms plus Leveranskostnad
    • svart

Jag vill bli kontaktad när artikeln är tillgänglig.

  • 66-622 | 29x2,60"
  • Välj Däckbredd
    66-622 | 29x2,60" - Slutsåld
    525 kr
Om varan inte dyker upp i lager igen inom 3 månader så kommer vi automatiskt radera din begäran.
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt över 750 kr 6, Cyklar 250 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Värt att veta

Pirelli Scorpion Enduro S Vikbart däck 29x2.60" svart

Scorpion MTB Soft Terrain är ett mountainbikedäck som är utformat för mjuka och inhomogena underlag. Det här slitbanemönstret har utformats med höga slitbaneblock med större mellanrum för att däcket ska kunna åka där det lätt sjunker ner och för att kasta ut det ackumulerade markmaterialet utan att deformeras. Detta gör att den kan garantera hög riktningsstabilitet och absolut grepp även under krävande och svåra förhållanden.

Användningen av den speciella SmartGRIP-blandningen garanterar ett starkt intryck och hög rivningsbeständighet för att garantera ett bra grepp i alla väderförhållanden: Din bästa konkurrent när det gäller terrängprestanda.

Grepp
SmartGRIP-kompositionen ger ett starkt grepp även på våta ytor. Vädret kan inte försämra greppet i torra eller våta förhållanden.

Hantering av
Optimerat slitbanemönster för toppmoderna aluminium- eller kolfälgar med breda inre spår

dämpning
Tubeless Ready 120 tpi-karkassen har utformats speciellt för att absorbera vibrationer och ge en stabilare körning med lägre däcktryck och bredare kontaktyta.

SmartGRIP
SmartGRIP Compound är en gummiblandning baserad på den senaste kemiska tekniken och ger två typiska egenskaper som normalt sett är motsägelsefulla inom offroadsektorn: mekanisk styrka och kemiskt grepp. Den här blandningens prestanda gör att den kan användas för hela det gummiskikt som utgör slitbanan.

Användningen av en enda förening garanterar att prestandan inte minskar när slitaget ökar, vilket är ett kritiskt problem med olika föreningar i flera lager. Pirelli väljer den bästa blandningen för varje mönster och storlek utan att ge avkall på grepp och hantering på torra och våta ytor.

Visa alla modeller inom Pirelli Scorpion -serien

Extra Information

Plus size (27,5+ och 29+)

Dessa (+) däck är "bara" en bredare version av däck upp till 3,0 tum breda och sitter på en fälg som är upp till 40 mm bred för ökat grepp, komfort och säkerhet på stigarna. 
Formatet är resultatet av alla goda erfarenheter som har kommit från fatbikes, och därför är dessa Plus size en perfekt kompromiss till fatbike-däck. 
Summering: Plus size-däck ger bättre grepp på stigarna, är lättare i vikt jämfört med fatbike-däck och ger dig möjligheten att köra med lägre lufttryck.

På detaljnivå

Användningsområde
MTB Nybörjare/Touring, Cross Country/Långlopp, All mountain/Enduro, All-round / Nybörjare, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro
E-bike ready
Utan tillverkarens rekommendation
Hjulstorlek
29+ Tum
Egenskaper
Tubeless-Ready, Skydd mot punktering
Däck
Däckstorlek (Diameter x Bredd): 29 x 2.60"Däckdimension ETRTO (Bredd x Diameter): 66-622Modell: VikbartTjocklek hölje: 60 TPITjocklek hölje 2: 120 TPI
Huvudinformation
Leveransomfattning (antal): Enskild
Aktuell i vårt sortiment
2021
Produktnummer
1176863

Kundernas åsikter

Tyck till. Bli först med att betygsätta den här produkten.