Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

20% extra rabatt på hjälmar! - Fira advent med en omtänksam present | KOD: ADVENT3

Företagskund

Bikester Ultimate Adventure

Känner du för att följa med oss när vi båtar- och cyklar runt de Norska fjordarna?

Längtan att få dra ut på äventyr och vika av utanför ’the beaten path’ in i det okända är något som lockar de allra flesta. Vill du känna spänningen att befinna dig någonstans där du aldrig har varit förut och uppleva vildmarken på din cykel? Vi på Bikester känner samma sak. Därför har vi tillsammans med Pinkbike skapat något vi kallar för ’The Ultimate Adventure’. Under fyra dagar kommer vi ta in det episka landskapet runt de Norska fjordarna som kommer få dig att tappa andan, medan vi tillsammans erövrar några av världens mest unika mountainbikeleder som kommer leda oss över höga berg och djupa dalar.

Vi erbjuder två all-inclusive biljetter till dig och din vän för att följa med oss! Det enda du behöver göra för att vinna är att bevisa för oss att du är en Ultimate Adventurer – enkelt eller hur? Skicka oss en video eller slideshow som demonstrerar detta, vinnaren väljs ut av vår jury och Pinkbike’s Community.

Vi är redo att skeppa loss – hur kommer du ombord?

För att försäkra din plats på The Ultimate Adventure Challenge krävs lite fantasi och kreativitet. Tillsammans med vår partner Pinkbike, som är en av de största cykelplattformarna i världen, vill vi att du bevisar för oss exakt hur hungrig du är på äventyr! Gör det kul, episkt eller aktionfyllt – producera en slideshow med bilder eller en 1 minut lång video som visar oss din äventyrliga sida och din kärlek för spännande äventyr.


Vad kan du förvänta dig i Norge?

Vi lovar dig ett unikt cykeläventyr, där vi beger oss in i Norges magiska fjordlandskap för att sedan kasta oss ut för landets mest legendariska trails. Exakt detta är vad Bikester’s Ultimate Adventure är – och allt är inkluderat! Vinnaren får:

  • En tur och retur resa till Norge för dig och din cykel.
  • Skytteltur till startpunkten för vårat Ultimate Adventure.
  • 4 dagar ombord M/S Gåssten som en del utav en 10-persons besättning.
  • Måltider från vår egen kock ombord.
  • Tillgång till unik kunskap från professionella guider som är med oss för att visa de bästa spåren i området. Samt ett filmteam.

För att få en inlevelse av hur det kommer att vara en del utav Bikester’s Ultimate Challenge, ta en titt på följande videoklipp:


H + I Adventures: mountainbiketurer på det bästa platserna i världen

Vi är glada att få meddela att H + I Adventures kommer följa med oss på vårt äventyr. Med koll på det lokala lederna och med en stor kunskap inom teknik och guidning, så hjälper deras guider dig att känna dig hemma i mtb spåret. Guiderna har koll på de bästa lederna i världen från Whistler till Rotura. Under vår fyradagarsresa följer H + I Adventures med oss för att guida och planera vår rutt för att ge oss The Ultimate Adventure. För att veta mer om Trail Eldorado runt den Norska kusten och alla de andra fantastiska cykeldestinationerna H + I Adventures har i sin portfolio går du in här: www.mountainbikeworldwide.com

ION Bikewear – Förstahandsvalet för mountainbike äventyr


Vi är väldigt stolta över att presentera vår fantastiska sponsor till Bikester’s Ultimate Adventure. Ion Bike clothing and equipments högkvalitativa och unika stil är det självklara valet för många seriösa mountainbikeåkare. Bakom ION hittar man passionerade människor som förstår vad som krävs för ett riktigt outdoor äventyr. Vi är extremt glada att ha hittat en sådan perfekt samarbetspartner när vi ska utforska Norge via båt och cykel.
BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.