Cykelbutik online
Inomhuscykling | Se merSå du kan cykla i värmen även på vintern
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt över 750 kr 6, Cyklar 249 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Petzl

0 Produkt
Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.

Av proffs, för proffs

Det franska märket Petzl grundades 1975 av Fernand Petzl vars syfte var att ta fram enkla lösningar för människor att ta sig runt i mörka grottor. Sedan dess har företaget växt och blivit en världsledande tillverkare av klätter- och säkerhetsutrustning. Märket är även ledande för yrkesfolk som arbetar på hög höjd och inom pannlampor. Med fokus på kvalitet, säkerhet och innovation ser Petzl till att utveckla marknadens bästa produkter och att hjälpa dig göra ditt äventyr säkert. Genom att handla produkter av Petzl på Bikester.se får du produkter av proffs, för proffs.

Trygg och säker lösning

Petzl har ett av världens mest moderna laboratorium för utveckling av produkter. Där ser de till att ta utrustning av högsta kvalitet som ska hjälpa dig på många olika sätt. Med pannlampor av högsta kvalitet ser du till att göra ditt äventyr säkert. Lamporna är hållbara, funktionella och ideala för exempelvis mountaincykling. Med en ljusstark och driftsäker pannlampa får du extra ljus på ditt äventyr – ljus som kan hjälpa dig förbättra din upplevelse i mountainbikespåret. Petzl Hos Petzl hittar du en stor mängd funktionella produkter. När du väljer vad du ska ha är det bra att ta hänsyn till:

  • Var ska du cykla?
  • När du cykla?
  • Hur långt ska du cykla?
Utifrån dessa frågor hittar du hos Bikester.se pannlampor av högsta kvalitet för dig och din mountainbike. Dessa kommer hjälpa dig tackla en hård sport och svåra förutsättningar på bästa sätt. Hos oss på Bikester.se hittar du pannlampor av högsta kvalitet från Petzl som är driftsäkra, ljusstarka och hållbara. Dessutom har de låg vikt och är designade för att öka din prestanda då de inte har några lösa delar. Med en riktigt bra pannlampa ser du till att göra din träning och tävling roligare, men också säkrare. Pannlampa är ett enkelt men effektivt sätt att förbättra dina förutsättningar för att nå dina mål. Samtidigt är det en trygg lösning som gör att du ser bättre och blir sedd på avstånd av din omgivning, vilket kan förhindra många olyckor.

Petzl – av proffs, för proffs

Med över 40 år i branschen vet Petzl vad som krävs för att ta fram den perfekta pannlampan. Med kvalitetsprodukter i världsklass får du bästa möjliga förutsättningar för att nå dina mål. Samtidigt gör du såväl dig själv som din omgivning en tjänst när du investerar i en bra pannlampa. Du ser bättre var du cyklar och kan undvika skador samtidigt som din synbarhet ökar avsevärt.