Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Företagskund

PEARL iZUMi

60 år av innovation: Cykel- och träningskläder av toppkvalitet
Japanska Pearl Izumi har lång erfarenhet att ta fram sportkläder med hög kvalitet och funktion. Förutom cykelspecifika kläder har de även brett utbud inom andra utomhussporter. Samtliga tillämpar samma formel för kvalitet, innovation och teknisk prestanda. Kläderna är framtagna med tekniskt avancerade material och genomtänkt detaljrik konstruktion.

Kläder

Upptäck nya produkter från Pearl Izumi

Teknologier

Pearl iZUMi - Here We Go

Pearl iZUMi sätter en ny standard för 2019 i och med deras ”Here We Go”-kampanj, som är en rörelse med mål att minska inverkan på miljön med hjälp av hållbara cykelkläder. Märket använder sig i större utsträckning av naturliga, återvunna och återvinningsbara material som imponerar både i kvalitet och prestanda. Cykla och gör något för miljön på samma gång.

Pearl iZUMi - Craft Series

Våra kroppar är inte gjorda för att sitta ner i flera timmar på en hård sadel. Vilket är anledningen till att Pearl iZUMi har integrerat bekväma kuddar i sämskskinn i alla deras cykelbyxor, som är perfekt utformade för tryckavlastning. Välj mellan allt från den helt nya Pursuit och Escape 1:1 Chamois Chamois Craft Series, till P.R.O ELITE och SELECT med vaddering beroende på ansträngning och intensitet. Få andra produkter är så noggrant testade för att säkerställa komfort i absoluta världsklass.

PEARL iZUMi

236 Artiklar
Sortera