Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Nya cyklar 2019 - Välkomna våren med en ny hoj!

Företagskund

Cube
Reaction Hybrid Pro 400 Elcykel
"Den här elcykeln gjorde mig enormt imponerad. Det är en fantastisk modell, både elegant och skön att köra."
Thomas, Projektledare Logistik
TILL PRODUKTENE-Bike

MÅNADENS PRODUKT

Cube Reaction Hybrid Pro 400 Elcykel

TILL PRODUKTEN

Cube Reaction Hybrid Pro 400 Elcykel MTB Hardtail

För första gången någonsin har vi en elcykel som månadens produkt. Det är perfekt timing – elcyklar blir allt mer populära och teknologins utveckling går undan. Elcykeltillverkarna skapar modeller som blir allt mer sofistikerade och kraftfulla. Vår kollega Thomas, som jobbar som projektledare inom vår logistikavdelning, har under en tid fått testa Cube Reaction Pro Allroad 400 El-hardtail. Han har övervägt att köpa en elcykel så vi får se om testet har lyckats frälsa honom helt och hållet.

MER FRÅN CUBE

Första intrycket

Jag har länge velat testa en elcykel och blev oerhört glad när jag såg den stå och vänta på mig i vårt lager. Eftersom jag vill cykla till jobbet på en mer daglig basis så kom möjligheten att få testa en elcykel perfekt i tiden för mig. Jag slogs direkt av hur stilren och snygg cykeln var och den kändes stabil och skön utan att kännas klumpig. Efter en första anblick av de 2.6” breda Schwalbedäcken fick jag intrycket av en rejäl elcykel som kommer klara av lite svårare terräng också. Den var superenkel att montera, bara att sätta på batteriet och ställa in styret, sen var det bara att tuta och köra.

TILL PRODUKTEN

Testet

Min jungfrutur på Cubeelcykeln var en fantastisk upplevelse och fick mig att tråna efter mer. Såklart så gick jag fullt ut och började med att köra i turboläget och det krävdes ingen större ansträngning för att få den att köra från stillastående. Motorn reagerade direkt och jag fick upp en hyffsad fart bara genom ett par tramptag. Det var riktigt kul att få känna hur elcykeln kändes på riktigt. Under de nästkommande dagarna tog jag den till och från jobbet varje dag och ut på äventyr på helgerna. Att pendla på vinterhalvåret är alltid lite jobbigt och det blir ofta så att du kör i mörker både på morgonen och kvällen. Jag uppskattade verkligen att ha assistans i pedalerna när jag skulle hem, och Hybrid Pro 400’s belysning höll mig synlig för andra trafikanter. Jag blev positivt överraskad av ljuskvaliteten och att de drevs av cykelns batteri.

Under testet la jag extra mycket fokus på att testa de fyra olika hastighetsinställningarna och det tog inte lång tid innan jag lärde mig hur färddatorn fungerade. Den visar väldigt tydligt hur fort du kör, avstånd och batteriets laddningsprocent. Bortsett från att det drar en hel del energi så är ”turbo”-läget extremt roligt att använda. Det hände dock aldrig att batteriet laddade ur när jag körde.

En annan positiv egenskap hos den här modellen är de starka hydrauliska skivbromsarna från Shimano. De var utrustade med 180s skivor både fram och bak, vilka gav en gedigen bromsförmåga i alla väderförhållanden.


Sammanfattning:

Cubes Allround Elcykel har redan lyckats imponera på mig. Inte nog med att den ser fantastisk ut, utan den presterar därefter också. Oavsett terräng så levererar den prestanda och körglädje och de olika körlägena fungerar bra. Batteriets kapacitet går att anpassa efter eget behov och tack vare den fjädrade framgaffeln, skivbromsarna, de 10 växlarna, lamporna och stänkskärmarna så är Hybrid Pro 400 förberedd på alla typer av väder. Att få testa cykeln har övertygat mig om fördelarna hos en elcykel och jag planerar att ersätta min MTB med en inom de närmsta månaderna.

Betyg:

Funktion / Prestanda:

Prisvärd:

Konstruktion / Tålighet:

Design / Estetik:

Innovationsnivå:

 

8/10 ★

9/10 ★

8/10 ★

7/10 ★

7/10 ★


CUBE – Premium Quality Bikes

CUBE är en tysk cykeltillverkare som grundades år 1993 av den dåvarande studenten Marcus Pürner. Han började tillverka cyklar i ett 50m² stort rum I sin pappas möbelfabrik. Hans cyklar vart så väl mottagna av allmänheten att snart expanderade produktionen. Idag, är CUBE marknadsledare i Tyskland och säljs i över 30 länder.

TILL MÄRKET

BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.