Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

P.A.C. 11 Artiklar

Pris i kr
Kundrecensioner
P.A.C.
P.A.C.

Multifunktion i ett plagg

P.A.C. är kända för sitt klassiska och mångsidiga plagg som kommer i flera olika funktionsmaterial för att passa i alla lägen oavsett vad du än gör. Det Tyska varumärket producerar sina produkter i Schweinfurt och har över 20 års erfarenhet av funktionsmaterial, något de är extra noggranna med för att du skall kunna känna kvalitén direkt mot huden. Om du springer, åker skidor, vandrar eller går på stan så har du alltid användning utav en av dessa produkter.

Sortera
 
Sida 1 av
1

P.A.C.

På Bikester hittar du cyklar och cykeltillbehör för alla tänkbara situationer. Märket P.A.C. har genomtänkta produkter som kan göra ditt liv som cyklist lättare. Självklart har vi på Bikester med P.A.C. i vårt stora sortiment av produkter från kända tillverkare och vi är stolta att kunna erbjuda dig som kund flera fördelaktiga erbjudanden på produkter från P.A.C. i vår butik.

Cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör är vår specialitet: Du kommer garanterat hitta flera intressanta produkter i Bikesters stora urval av produkter, och här ovanför ser du alla våra P.A.C.-produkter.

Fördelar med att handla från Bikester

Du handlar alltid riskfritt på Bikester. Skulle du till exempel vara osäker på att en produkt från P.A.C. kommer att passa ditt behov eller din cykel, kan du alltid returnera varan till oss helt kostnadsfritt. Är du tveksam till att du hittat den perfekta storleken eller färgen, så är det enkelt att följer en retursedel alltid med din beställning så att du enkelt kan returnera produkten.

Hittar du inte det du söker i vårt sortiment av P.A.C. produkter, så har vi många andra intressanta erbjudanden på cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör på Bikester.

Du handlar alltid till förmånliga priser med 100 dagars öppet köp och fri retur hos Bikester - din cykelbutik på nätet!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.