Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

20% på alla FOCUS-cyklar - Endast i helgen | Code: FOCUS20

Företagskund

Osprey

86 Artiklar
Sortera
 
Sida 1 av
2

Köp din ryggsäck från Osprey billigt på Bikester.se

Ända sedan Osprey grundades i Colorado år 1974, har varenda produkt granskats noggrant av grundaren Mike Pfotenhauer. Med oerhört höga krav på kvalitet och noggrannhet, har företagets produkter vunnit en mängd med utmärkelser för deras kvalitet och design. Företaget lägger ned mycket energi och pengar på hållbar utveckling och kan stoltsera med att aktivt göra val som är bra för miljön. En ryggsäck från Osprey tillverkas för att uppnå högsta möjliga kvalitet, och företagets mål är att skapa innovativ utrustning gjord för äventyr och friluftsliv. Företaget upplever att de lyckas när de möter kundernas höga förväntningar och när dessa känner sig stolta över att använda en ryggsäck från Osprey. En ryggsäck från denna tillverkare kan dessutom specialiseras utifrån kundens enskilda behov. Det finns unikt designade ryggsäckar beroende på vad du behöver den till. En Osprey ryggsäck passar dig som är intresserad av friluftsliv, av att resa och att cykla. Du kan alltid vara säker på att kvaliteten på en ryggsäck från denna tillverkare är hög.

Osprey Sverige

Företaget har ett gediget samarbete med ett antal återförsäljare i landet, vilket gör att du lätt kan få tillgång till den ryggsäcksmodell som du söker. Hos Bikester.se hittar du en hel del modeller som du kan beställa till bra priser. Till det kommer en livstidsgaranti från tillverkaren.
Osprey Shop Online

Ospreys livstidsgaranti

När du använder en väska från Osprey till det den är tänkt för, täcker företagets garanti skador i materialet för en hel livstid. Om något går sönder på grund av ett fel i materialet eller i produktionen, kommer Osprey antingen ge dig en dig en ny produkt av samma sort, eller reparera felet. Om en bedömning görs att skadan beror på användningen, någon olycka eller på grund av vad som kan förväntas hända under en lång tids slitage, kommer Orsey hjälpa till med reparationen. Ospreys produkter i urval:
  • Escapist 15 Ryggsäck Volcano Röd
  • Escapist 15 Ryggsäck Grit Svart
  • Talon 44
  • Quantum
  • Flare
  • Momentum 34
Escapist 15 är utformad för cyklister som behöver en ryggsäck, till exempel vid mountainbiking. Ryggsäcken är utformad för att ge maximal bekvämlighet, samtidigt som den är väldigt lätt och ergonomiskt utformad. Den har tillgång till flera specialfunktioner, och har den perfekta storleken för att kunna rymma de väsentliga prylar man behöver vid en lång dags cykling eller hajk. Den fungerar även bra i vardagliga sammanhang, när man till exempel behöver en väska där man kan stoppa in böcker. Escapist 15 har följande specialfunktioner: En hake där det går att sätta fast blinkljus, en extraficka för vätska, en extra hake där det lätt går att sätta fast en cykelhjälm, en panelladdare som är lätt att komma åt med blixtlås, ett integrerat regnskydd som finns i en extraficka, ett integrerat regnskydd för extra tillhörigheter som behöver skydd mot regn, samt en extra skyddad ficka där det är säkert att ha föremål som är känsliga för stötar, som till exempel mobiltelefoner. Osprey Escapist 15 har kort och gott tillgång till de fickor som behövs när man är ute och cyklar. Osprey Talon 44 är företagets lättaste ryggsäck. Ryggsäcken passar bra för övernattning utomhus, friluftsliv, hajk och Trekking. Talon 44 har följande specialfunktioner: En hake där det går att sätta fast blinkljus, höftfickor där man kan stoppa ned det nödvändigaste, en extraficka för vätska, en extrahake för eventuella rep, specialvävda stretchfickor både fram och på sidorna, öglor för äventyrslopp, samt tillgång till en sovsäck innanför blixtlåsen. Quantum är en stor och rymlig ryggsäck från denna tillverkare som lämpar sig till daglig användning i stadsmiljö eller vid promenader längs stigar. Den finns i färgerna röd, grön, blå och svart. Quantum har följande specialfunktioner: En inbyggd sele, AirScape ™ backpanel, dubbla stretchade fickor på sidan, stretchade fickor fram samt en stor gömd ficka med innerfickor. Flare är en annan praktisk Osprey ryggsäck som lämpar sig för daglig användning i stadsmiljö eller vid promenader längs stigar. Den finns i färgerna grön, orange, lila och svart. Flare har följande specialfunktioner: Ett inbyggt sele, Spacer Mesh backpanel, dubbla stretchade fickor på sidan samt en streckficka fram. Osprey Momentum 34 är en ryggsäck som är anpassad för cykling som sker dagligen. Den finns i färgerna Bamboo och Carbide. Momentum 34 är en rymlig ryggsäck med extra utrymme och innehar dessutom följande specialfunktioner: En extraficka för cykellåset, en ficka vid axelremmen tänkt för elektroniska tillbehör som mobiltelefonen, en extraficka som ger ytterligare lagringsutrymme, en hake tänkt för cykelhjälmen, ett inbyggt och uttagbart regnskydd, en extraficka för nycklar, en stor extraficka för eventuell laptop, en stor och rymlig ficka i mitten av ryggsäcken, en sidoficka med blixtlås. Osprey Momentum 34 kan lagra upp till 42 liter, och erbjuder förutom rymlighet, även många utrymmen för de nödvändigheter som du behöver ta med dig vid daglig cykelpendling.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes