Säkerheten först! | Hjälmar & lås för att skydda dig och din cykel
Cykelbutik online
Tyvärr är den önskade produkten för närvarande slutsåld

Stratford 20" matte black

ID: 975440

12 775 kr SEK
inkl. moms plus Leveranskostnad
  • matte black

Jag vill bli kontaktad när artikeln är tillgänglig.

 • 20"
 • Välj Hjulstorlek
  20" - Slutsåld
  12 775 kr
Om varan inte dyker upp i lager igen inom 3 månader så kommer vi automatiskt radera din begäran.

Värt att veta

Ortler Stratford 20" matte black

Ortler Stratford är inte bara en smart utrustad 20” vikcykel med en smart packningsstorlek, den har det där lilla extra - och du kan knappt se det!

Vid framhjulet på denna lilla stadscykel gömmer sig en TRIO Elcykelmotor som jobbar för och med föraren. Elcykelmotorn hjälper föraren att trampa upp till hastigheter på 25 km / h. Li-Ion-batteriet till motorn är dold i ramens huvudrör och påverkar inte utseendet eller vikmekanismen. Tack vare den långa sadelstolpen och quick-release styrstammen, kan Ortler Stratford Elvikcykel snabbt anpassas till många olika kroppsstorlekar. Shimano Nexus 3-växlad navväxel med lågt underhåll kompletterar idealiskt elstödet för korta och medellånga avstånd genom stan. Lätta, kraftfulla och lättanvända V-bromsar ger gott om bromseffekt för alla situationer. En stabil pakethållare, ett permanent monterat belysningssystem, stänkskärmar, stöd, ringklocka och mer - den kompakta Ortler Stratford imponerar på alla nivåer med hur bra den passar för vardagsbruk.

Och slutligen, när du kliver på ett tåg - där det faktiskt kan spara dig pengar att vara mobil, kan Stratford enkelt fällas ihop och bäras.  

Detaljer

 • 30 Lux framlampa
 • Light-on-Funktion
 • Motorbroms
 • Fotbroms
 • borstfri frontmotor med draghjälp
 • Pedaler inkluderade: Ja
Visa alla modeller inom Ortler Stratford -serien

Extra Information

Räckvidd

Hur många kilometer räcker mitt batteri? Kommer jag få ut 50 kilometer på en laddning eller till och med 120? För en elcyklist är detta viktig information och tillverkarna gör sitt bästa för att uppskatta och ange den verkliga intervallen för hur långt du kommer på ett fulladdat batteri. I praktiken beror maxräckvidden på många faktorer; Förutom själva motorn spelar såklart energiinnehållet roll (400 eller 500 Wh). Sedan spelar hanteringen och hur gammalt batteriet är roll, men också förarens vikt, sittställning, körstil (startfrekvens, kadens) och vald hjälpnivå (Eco, Tour, Sport, Turbo). Sist men inte minst; cykelvägen (uppåt eller platt), vägunderlag (landsväg eller terräng), vindmotstånd och till och med däckdjup har en påverkan på räckvidden. Därför är det extremt svårt att tillhandahålla korrekt och tillförlitlig information. Men ett tips för att få ut det mesta av ditt batteri är att köra så ECO som det bara går.
Mer

10 års garanti

Ram

10 års ramgaranti

Tack vare sina kunder ger Bikester en extra tio års garanti - från inköpsdatumet - för alla förstaägare av en VOTEC-, Serious-, Vermont-, Fixie- eller Ortler-cykel (förutom VOTEC VRC som kommer med 6 års garanti på ram och gaffel). Denna garanti täcker alla ramar från 2013 och är föremål för reparation eller utbyte av en efterföljande modell. Uppföljningskostnader som montering och transport ingår inte. Skador orsakade av farlig "ofördelaktig" användning som hopp, fall, överbelastning och försummelse är exkluderade. Garantin upphör att gälla i händelse av obehöriga ändringar av ramen samt montering och konvertering av ytterligare komponenter. Dessutom gäller två års garanti för varje cykel, dess delar och yta. Men, detta gäller inte för typiska slitdelar.

Mer

På detaljnivå

Användningsområde
Cykelpendling
Kön
Herr, Dam
Typ
Elcykel 25 km/h
STVZO-klassad
ja
Hjulstorlek
20 Tum
Totalt antal växlar
3
Vikt (ca)
21.4 kg
Maxbelastning
130 kg
Inkluderar
Inklusive pedaler: Ja
Ram
Stötdämpare: Utan dämpningModell: Hopfällbar cykelramMaterialtyp: AluminiumÖvriga funktioner: med integrerat batteri, Ramhöjd 30 cm
Motor
Märke: TRIOModell: Borstlös motor med starthjälpTyp: Navmotor med framhjulsdriftPrestanda: 250 Watt
Batteri
Modell: PanasonicTyp: LitiumjonBatterikapacitet: 208 WhPrestanda: 36/5,8Medellivslängd: 500-400Laddningstid: 4.5-6.5Batterimontering: Rambatteri
Skärm
TRIO LED-display
Laddare
Spänning: 230
Räckvidd
Räckvidd: 50
Gaffel
Modell: Stel gaffel
Växel
Drivlina: NavväxelAntal växlar: 3Märke: ShimanoTyp: Nexus 3
Växelreglage
Modell: Shimano Nexus 3
Vevparti
Modell: KRG aluminium, 170 mmVäxelratio Drev 1: 36 Tänder
Vevlager
Modell: Thun Boogie 3.0 förslutet
Kedja
Modell: KMC HV-410
Kassett
Modell: Shimano
Frambroms
Märke: ProMaxTyp: AluminiumBromssystem: V-broms
Bakbroms
Märke: ShimanoTyp: Nexus 3Bromssystem: V-broms, Fotbroms
Bromshandtag
Modell: Aluminium med automatisk motoravstängning
Styre
Modell: hopfällbart cykelstyreMaterial: Hi-Ten lätt stål
Handtag
Ergo
Styrstam
Modell: Vikbart, svartMaterial: Aluminium
Styrsats
1 1/8", Svart
Sadel
Selle Royal Wave, svart
Sadelstolpe
Modell: Integrerad sadelstolpeDiameter: 30 mmMaterial: Aluminium
Baknav
Modell: Shimano
Fälg
Material: AluminiumModell: Låda
Ekrar
Niro 2.0 svart, 36/36 Ekrar
Framdäck
Storlek: 20Däckbredd: Ultralätt mmÖvriga funktioner: Reflexdetaljer
Bakdäck
Storlek: 20Däckbredd: 40 mmSpecialfunktioner: Reflexdetaljer
Pedaler
Vikbar
Stativ
Modell: Cykelstöd, bak
Mudguards
Material: Plast
Dynamo
Modell: Batteridrivna
Framlampa
Modell: Prophete 30 Lux
Bakljus
Modell: AXA
Övriga egenskaper
V-strut-pakethållare
Aktuell i vårt sortiment
2019
Produktnummer
975440

Kundernas åsikter

3.5
2 Andra kunders omdömen
1 Stjärna
0
2 Stjärnor
1
3 Stjärnor
0
4 Stjärnor
0
5 Stjärnor
1
Rensa alla filter
Ortler Stratford 20" matte black matte black
Georg Gross
rätt upp min gränd
Översatt från Tyska Tillbaka till originalspråk
Hjulet tar pendling fasor åtminstone för mig. Genom att stödja och jag kan göra det genom att cykla till jobbet. Jag har 5 km från stationen till arbetsplatsen och mestadels med motvind och en ökning med 5%. Detta har alltid hindrat mig från att pendla men med Stratford jag kan ta hjulet på tåget och har en Ebike. Även om hjulet inte är mycket lättare än en typisk Ebike det är fortfarande mycket kompakt och väl gångbar. Den 3-växlad automatisk växellåda är mer än tillräckligt i samband med motorn. Även resten av resten är bra processer. Leveransen gick snabbt utrusta och montering samt.
04.07.2017

Visades senast

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy. För mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden. Jag godkänner