Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

VINTERSÄSONG – Klara, färdiga, fynda!

Företagskund

ORCA

ORCA Predator Fullsuit Women black

ID: 616549
8 375 kr
5 555 kr
- 33%
inkl. skatt, Fri frakt
Vilken storlek passar mig? | Geometri
Vänligen Välj

Klicka på "Storlekstabell" för att hitta din rätta storlek.

Storleksinformation : Normal

Passform : Smal

Lägg till i önskelista
  • 100 dagars öppet köp, Fri retur
  • Fri frakt över 750 kr6
  • 40 000 produkter 600 märken
Produktbeskrivning

Våtdräkten Predator är perfekt för simmaren som letar efter det ultimata simhjälpmedlet, nu med utökad 0.88Free-teknologi för den ultimata känslan av frihet och en ännu högre nivå av flytkraft för att hålla dig effektiv även när du är trött.

0.88 FREE TECHNOLOGY
Free-materialet används på ärmarna, underarmarna och överst på ryggen vilket ger dig total frihet genom hela simtaget. Titanbeläggning på detta superflexibla material ger termiskt skydd för dina armar för att reglera din temperatur. Våtdräkten är designad för att ge bärkraft där det behövs som mest. Panelerna har inget foder och absorberar inte vatten vilken gör att den uppblåsta nivån förblir oförändrad oavsett hur länge du har varit i vattnet. Dräkten känns styv i vattnet ger det en känsla av att simma på en surfbräda, vilket förbättrar din kroppsställning och därmed också din hastighet. 0.88 Free är ett revolutionerande material som utvecklats av Orca. Den femskiktiga konstruktionen kombinerad med en patenterad värmereflekterande Titanium-beläggning är hemligheten bakom den extraordinärt höga isoleringseffekten i lättviktsmaterialet.

CLS
Systemet Core Lateral Stabilizer (CLS) är en revolutionerande funktion som hjälper till med justering av kroppen. Effekten av 5 mm Exo-Cell sidopaneler vid sidan av 4 mm Exo-Lift frontpanelen blir en flytande enhet som stabiliserar kärnan genom att förhindra sidoförflyttning utan att begränsa rullning. Resultatet är en enkelt strömlinjeformad kroppsposition för mindre trötthet och därmed en högre hastighet i vattnet.

44 CELL
Yamamoto Corporation anses vara världens främsta producent av neopren för triathlon våtdräkter i världen. 44cell neopren perfekt både i avseende flexibilitet, smidighet, passform och komfort. Orca använder 1,5 mm paneler av Yamamoto 44cell neopren i Predatoren vilket ger dig en våtdräktsupplevelse du aldrig känt förut.

HYDROLITE
HydroLite-paneler kombineras med ett speciellt foder som absorberar mindre vatten för att förbättra flytkraft samtidigt som den är extremt slank, vilket gör att våtdräkten går snabbt i övergången som sparar värdefulla sekunder.

NANO ICE
Super Composite Skin (SCS) används för att minska friktionen och öka hastigheten genom vattnet. Orca använder Yamamoto Corporations senaste Nano SCS för snabbaste möjliga simning.

INFINITY SKIN
Strategiskt placerad extrastretch som gör att våtdräkten kan röra sig dynamiskt genom hela din simtur.

AERODOME 2
Under ytan av Orcas Aerodome 39-cells neopren finns hundratals luftrum, vilket ger 30% mer flytkraft än normalt 5 mm neopren. Aerodome-paneler är strategiskt placerade runt de tyngsta delarna av kroppen och lyfter dig till optimal simning. Aerodome 2 är en uppgradering som använder en ny foder för att öka flexibilitet och komfort.

Detaljer

Specifikation
Typ
Våtdräkt  
Användningsområde
Tävling, Träning
Syfte
Race  
Säsong
Vår/Sommar  
Dragkedja
Öppning i ryggen  
Överdel
Armlängd: Långärmad  
Plagg/byxor
Benlängd: Lång  
Material
95 % Neopren 5 % Polyester  
Ytbeläggning
Ja  
Kön
Dam
Aktuell i vårt sortiment
2018
Produktnummer
616549
Andra kunders omdömen
Tyck till. Bli först med att betygsätta den här produkten.

BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 40 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes