Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Trendig innovation – Cyklar från märken i framkant

Företagskund

Onguard

24 Artiklar
Sortera
 
Sida 1 av
1

Skydda din cykel med ett lås från OnGuard - köp det på Bikester.se

Precis som man skyddar sin bil eller sitt hem med ett rejält lås är det även viktigt att skydda cykeln mot stöld. Den är ju trots allt en kär ägodel som man kanske har betalat mycket pengar för, så det lönar sig att skydda den så gott det går. OnGuard är en av världens ledande tillverkare av cykellås och deras breda sortiment av robusta och säkra lås har kommit att uppskattas av otaligt många cykelägare runtom i hela världen. Märket har vunnit en stor popularitet bland cyklister i alla åldrar för deras funktionella, praktiska och säkra cykellås. Att låsen dessutom är snygga är bara ännu en fördel.
OnGuard

Olika slags cykellås från OnGuard

Idag finns det många olika slags cykellås som man kan välja mellan. Vilket slags lås man väljer är mycket av en smaksak, men valet kan även ha att göra med var man bor samt var man använder cykeln. Bor man i ett område där kriminaliteten är hög och cykelstölder förekommer ofta har man säkert ett större behov av att skydda sin cykel med ett ordentligt lås, än om man bor i en villa ute på landet med en halv kilometer till närmaste granne. Äger man en väldigt dyrbar tävlingscykel så kanske man också är mer mån om att skydda den med hjälp av det bästa låset som finns på marknaden. Är det frågan om en barncykel som ska användas av ett barn är det också viktigt att låset ska vara enkelt att använda. Oavsett vilket slags lås man föredrar kan man säkert hitta ett som passar i OnGuards breda sortiment. OnGuard känner väl till de olika behoven som finns och gör sitt bästa för att svara på dessa önskemål. Några av de vanligaste typerna av cykellås som OnGuard tillverkar är:
  • Kabellås
  • Armerade kabellås
  • Spirallås
  • Bygellås
  • Ramlås
  • Hänglås
  • Kedjelås
  • Små kabellås
Även om OnGuard har ett mycket varierande utbud på cykellås i alla storlekar och former, så har de alla en sak gemensamt – modellerna är uppkallade efter hundraser som är kända för att vara pålitliga vakthundar, och en pitbull formar även märkets logga. Med modellernas namn vill man såklart signalera att låset ska fungera lika bra som en vakthund. OnGuard har många olika slags kabellås som är enkla att använda och väldigt flexibla eftersom det går att säkra cykeln nästan var som helst med hjälp av dem, till exempel vid ett träd eller en lyktstolpe. Några exempel på modeller ur denna kategori är Akita 8306 som låses med en vanlig nyckel, samt Akita 8042 som låses upp med hjälp av en sifferkombination. Vill man ha en starkare typ av kabellås kan man välja bland de armerade modellerna som går under namnet Rottweiler och ger ett bättre skydd, eftersom det inte är lika lätt att kapa av armerade kabellås. Spirallåsen har OnGuard döpt till Dobermann, och även dessa finns att välja med både ett nyckellås och ett sifferlås. Några populära modeller i denna kategori är bland annat Dobermann 8029 och Dobermann 8031. Bygellås är svåra att klippa av och ger därför ett högre skydd. OnGuard har många olika bygellås att välja mellan, till exempel modellen Pitbull Mini DT 8008 som är ett smart bygellås försett med ett extra kabellås för att ge ett högre skydd och en större flexibilitet. OnGuard har även ett stort utbud av kedjelås som har blivit väldigt populära de senaste åren. Modellerna i denna kategori heter Beast och Mastiff och de är försedda med antingen ett nyckellås, sifferlås eller hänglås. Kedjelåsen är väldigt praktiska, eftersom de är lätta att ta med sig men ändå extremt svåra att kapa av, vilket gör att de ger ett mycket bra stöldskydd.

Olika säkerhetsnivåer

Olika sorters lås har även olika säkerhetsnivåer. Bor man mitt inne i en stor stad och i ett område där cykelstölder förekommer ofta är risken att cykeln ska bli stulen självklart även större än om man bor avskilt ute på landet. Det är med andra ord inte nödvändigt att skaffa sig ett superlås om man inte löper så stor risk för att bli av med sin cykel. Då man som konsument jämför olika lås kan det dock vara svårt att veta vilket lås som passar bäst till ens egna behov. OnGuard har gjort det lite enklare för sina konsumenter genom att dela in sina olika lås i säkerhetsnivåer. Den allra högsta säkerhetsnivån kallas för Ultimate Security och ger det allra bästa skyddet mot stölder. Därför passar dessa lås även bra för användning i områden med en hög kriminalitet, som till exempel inne i storstäder. Den mellersta nivån Premium Security ger även den ett bra skydd mot stölder och kan användas till exempel i förorter där cykelstölder förekommer, men inte är så vanliga. High Security är den lägsta nivån på OnGuards skala, men även dessa lås ger ett mycket bra basskydd för cykeln. Lås som tillhör High Security-nivån är perfekta då man parkerar cykeln i ett område med låg kriminalitet.

Skydda även cykeldelarna från stöld

Det är inte bara hela cykeln som löper risk för att bli stulen, utan på senaste tid har det även blivit allt vanligare att vissa delar av cykeln, som till exempel sadeln eller cykellampan blir stulna. OnGuard har tagit detta i beaktande och märkets små kabellås ger ett perfekt skydd för dessa mindre cykeldelar samt exempelvis hjälmen. De flesta av låsen från OnGuard går även att kombinera med varandra så att man får ett extra bra stöldskydd.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes