Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Trendig innovation – Cyklar från märken i framkant

Företagskund

Oakley Holbrook

5 Artiklar
Kategorier
Pris i kr
Sortera
Sida 1 av
1

Oakley Holbrook

Holbrook är en liten stad i Arizona intill den mytomspunna vägen Route 66. Platsen har gett namn till Oakleys storsäljande serie solglasögon. Få vägar är lika omtalade som Route 66. Böcker har skrivits, filmer har filmats och sånger har sjungits om den 400 mil långa sträckan från Chicago till Santa Monica. En legend om att vara fri, att vara på väg och att inte låta sig hejdas av något. Inspirerade av äventyrare som passerat här under 50- och 60-talet, vittnar Oakley Holbrook sportglasögon om integritet och en klassisk cool espri av målmedvetenhet. Shaun White en av vår tids äventyrare och världsstjärna på snowboard har varit med vid framtagandet av Oakley Holbrook kollektionen. Vi lovar att oavsett vad du ägnar dig åt, kommer dessa solglasögon att hjälpa dig att göra det, med stil.
Oakley holbrook
Oakley Holbrook har förutom den trendiga, tidlösa looken:
  • Plutonite® high-tech glas som eliminerar skadlig UV-strålning. Det ger 100 % skydd mot UVA, UVB och UVC och skyddar dessutom mot blått ljus upp till 400 nm.
  • Optimal kristallklar vidvinkelsyn och skydd mot sidorna genom glas tillverkade med en baskurva på 6.
  • Iridium® glas i olika färger som finjusterar ljusgenomsläpp och reducerar bländning.
  • Plastmaterialet O Matter® som Oakley Holbrook bågarna är tillverkade av, har slitstarka och stöttåliga egenskaper.
  • Oakley Holbrook är extremt lätta och designade för superb komfort genom den berömda tre-punkts passformen.

Innovativ kvalitet i världsklass

Oakley är världsledande när det kommer till sport och solglasögon. Med mer än 600 patent är det ett företag som kommit att bli synonymt med kvalitet och innovation. Oakley har förmågan att ligga i framkant när det gäller att skapa högteknologiska lösningar, som fungerar optimalt i olika miljöer. Det är därför Oakley blivit så stora i sportvärlden, och en given favorit bland idrottsstjärnor och äventyrare. Det går inte att underskatta betydelsen av kvalitet när det kommer till sportglasögon. Oakley Holbrook är inte bara ett skydd mot solens farliga strålar utan också en fråga om säkerhet. Om man inte ser optimalt, då tar man helt enkelt, alltför stora risker. Detta är ett ofrånkomligt faktum när man färdas på vägar. Speciellt viktigt blir det också, när man sitter så pass oskyddad som man gör på en cykel. Med ett par Oakley Holbrook ser du till att dina ögon är skyddade mot UV-strålning och att du ser din omgivning ordentligt. Sen gör det inte något att dina Oakley Holbrook får dig att se ut som att ingenting kan stoppa dig.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes