Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Oakley Frogskins

4 Artiklar
Kategorier
Pris i kr
Sortera
 
Sida 1 av
1

Oakley Frogskins på Bikester

Oakley Frogskins är ett välkänt märke inom branschen för solglasögon. Solglasögonen tillverkas av det Kalifornienbaserade företaget Oakley som grundades 1975. Sedan mitten på 70-talet har Oakely haft en spikrak karriär av sin försäljning av glasögon inom sportens värld. Företaget tillverkar specialanpassade glasögon till en mängd olika sportgrenar som till exempel skidåkning, racersport, snowboard, cykling, baseboll, surfing och många fler idrotter. Förutom alla specialtillverkade glasögonen har Oakely ett stort utbud av solglasögon i sin kollektion med namnet Oakley Frogskins.

Oakley Frogskins

Oakely Frogskins är samlingsnamnet för ett stort antal trendiga solglasögon som finns i en mängd färger och utföranden och som passar både män och kvinnor. En gemensam nämnare för dessa glasögon är att de har 100 % UV-skydd. Detta totala UV-skydd gör att du skyddar dina ögon på absolut bästa sätt mot solens starka strålar. Modellerna finns i en rad utföranden både vad gäller färger på bågarna och på linserna. Du kan bland annat välja på några av dessa modeller:
Oakley Frogskins
  • Neutrala glasögon
  • Färgstarka glasögon
  • Klassiska glasögon
När du satsar på ett par neutrala glasögon som till exempel Oakely Frogskins Rootbeer/Bronze får du ett par solglasögon som passar till det mesta oavsett vilken klädstil som du väljer och du kan med fördel använda dessa både när du sportar, kör bil eller lapar sol på en uteservering. Snygga bronsfärgade linser med diskreta skalper i samma färg ger ett stilrent intryck.
När du vill satsa på färgstarka accessoarer är Oakely Frogskins ett perfekt val. Här hos oss på Bikester hittar du många olika utföranden på snygga och coola solglasögon. Vad sägs om ett par linser i lila eller orange ton med matchande glasögonbågar? Snyggt så det förslår och passar perfekt till din redan trendiga klädstil. När du vill sticka ut kan ett par solglasögon från Oakely Frogskins fixa din look.
Klassiska solglasögon passar till en mängd olika tillfällen. När du vill hålla en diskret men samtidigt trendig look är ett par solglasögon i dova toner från Oakely Frogskins ett säkert val. Företagets märkeslogga är synligt placerad på glasögonbågarna vilket skänker en extra lyxig känsla till solglasögonen från Oakely Frogskins. Tveka inte att visa upp dig med ett par snygga solglasögon samtidigt som du skyddar dina ögon på bästa sätt.

Kvalitén gör skillnad

Det finns ett enormt stort utbud av solglasögon i många butiker runt om i landet. Du kan i princip köpa ett par solglasögon var som helst, ja till och med på bensinmacken. Dessa är oftast både snygga och billiga men de håller inte ett fullgott UV-skydd. Linser som har 100 % UV-skydd är tillverkade genom avancerad teknik och därför är priset aningen högre jämfört med många andra billigare modeller. Det kan vid första anblicken kännas dyrt att köpa ett par märkesglasögon men den gedigna kvalitén betalar sig direkt. Dina ögon blir perfekt skyddade så fort du sätter på dig dina nya solglasögon. Även om priset kan te sig dyrt så hittar du alltid billiga och bra produkter här hos oss på Bikester. Vårt breda sortiment är i ständig förändring för att du som kund alltid ska kunna beställa marknadens bästa produkter. Om du mot förmodan skulle ångra din beställning har du alltid 100 dagars öppet köp. Vi bjuder så klart på returen. Satsa på en snygg look på skidsemestern och i vardagen. Handla dina Oakely Frogskins här hos oss på Bikester.se


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.