Cykelbutik online
Allt för resan till jobbet
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt över 899 kr 6, Cyklar 299 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR
Nike
Populära & snygga träningsskor och kläder
Nike utvecklar och tillverkar träningsprodukter med grym design och hög funktionalitet. Tack vare den senaste tekniken och forskningsresultaten ligger Nike alltid i framkant när det kommer funktion och design. Deras imponerande sortiment innehåller allt ifrån träningsskor till träningskläder och är mycket populärt bland träningsintresserade.

Nike

0 Produkt
Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.

Träningskläder från Nike på Bikester

Nike är ett av världens största och mest välkända märken för sportkläder. Med över 40 års erfarenhet av träningskläder och sportskor kan du vara säker på att Nikes produkter presterar på en väldigt högt nivå. Deras produkter ligger ständigt i framkant med hjälp av nya funktioner, material och egenskaper. Nike erbjuder dessutom allt du kan tänka dig inom träningskläder – från skor till tights, i alla tänkbara utföranden och utformningar. Du hittar garanterat något från Nike som passar just din träning. Kolla in utbudet av Nike träningskläder på Bikester.se! Nike träningskläder

Ett komplett utbud

Med träningskläder från Nike får du:

  • Snygg design
  • Hög funktion
  • Stort utbud
  • Träningskläder för alla aktiviteter
Nike erbjuder en mängd olika typer av träningskläder och allt du kan tänkas behöva – från topp till tå. Oavsett om det är triathlon, maraton eller motionstur på cykeln som står på schemat hittar du plagg från Nike som funkar. Med rätt kläder och rätt funktion blir det lättare för dig att njuta av och fokusera på den aktivitet som du håller på med. Om du till exempel ska ut och löpträna hittar du ett stort utbud av tights, i olika längder och färger, löparstrumpor i en mängd utföranden och tröjor, såväl långärmade som kortärmade, i funktionsmaterial. Även skorna från Nike kommer med en hel del olika funktioner. Du hittar skor som har en mer naturlig känsla, det vill säga att de har mindre dämpning och tunnare sula. Detta för att din fot ska få röra sig fritt och för att du ska få så mycket känsla som möjligt i ditt löparsteg. Men det finns också skor med mer dämpning och stöd för den som önskar ha det. Löpningen blir med denna typ av skor skonsammare och skon hjälper dig att landa steget på ett speciellt sätt. Allt utifrån dina behov och önskemål!

Med tanke på design

Träningskläderna från Nike är inte bara fulla av funktion, de ser dessutom bra ut. Kläderna från Nike kännetecknas av stilren designen och den klassiska ’swoosh’-loggan, en logga som i det närmsta blivit identisk med företaget själv. Hos Nike hittar du kläder som fungerar till alla typer av aktiviteter och vid alla tillfällen – oavsett om du vill vara anonym i svart-vitt eller sticka ut från mängden med starka färger och häftiga mönster. Utöver de väldesignade kläderna från Nike hittar du också klassiska träningsskor som funkar såväl på löpturen som till vardags. Med tidlös design i en hel del olika utföranden hittar du garanterat en sko från Nike som passar dina behov och din smak. Med den klassiska loggan på sidan känner du direkt igen en sko från Nike. Så kolla in utbudet av Nike hos Bikester.se, du hittar garanterat något som passar!