Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Nike free run

10 Artiklar
Välj
  • 7
  • 3
Pris i kr
Sortera
 
Sida 1 av
1

Nike Free Run på Bikester.se

När du söker något utöver det vanliga vad det gäller sportskor så testa Nike Free. De är speciellt designade för att dina fötter ska kunna röra sig så naturligt och fritt som möjligt. Skorna gör att dina fötter blir starkare med tiden och vi rekommenderar att du successivt ökar tiden som du bär dina Nike Free eftersom att dina fötter kan behöva vänja sig vid att använda muskler som du vanligtvis inte utnyttjar.
Nike Free

Inspiration och innovation genom åren

Bakom Nike Free ligger flera års historia som började med de två män som under 1950-talet startade en revolution av förändring inom branschen. Den ene mannen hette Bill Bowerman och var en nationellt erkänd coach inom friidrott vid Universitetet i Oregon. Han experimenterade bland annat med nya idéer på löparskor som han försökte få olika företag att testa men ingen nappade på hans idéer så därför började Bowerman att själv fixa skor till sina löpare. Den andre mannen som hjälpte till att införa de nya löparskorna var medeldistans-löparen Phil Knight som deltog i Bowermans löparprogram. Han försökte brevledes få kontakt med Japan som tillverkade kvalitetsskor för löpning och ville med dessa skor konkurrera med de mer etablerade tyska varumärkena. Han fick dock inget gensvar så han ringde då till Onitsuka Co. i Kobe, Japan som tillverkade märket Tiger och föreslog att han kunde bli distributör av deras löparskor i USA. När Knight ficks sina första löparskor tog han med dem till Bowerman i förhoppning om att sälja dem till honom. Men istället ville Bowerman att Knight skulle bli hans företagspartner och de tog sedan varandra i hand och bildade Blue Ribbon Sports i januari 1964. De köpte sina första 300 par av löparskor och sålde några av dem vidare medan Bowerman skar itu ett antal av dem för att se hur han skulle kunna göra dem lättare och bättre. Bowerman lät Universitets löpare att testa hans kreationer. På så sätt skapades grunden till vad som senare skulle bli Nike Free. På grund av att både Bowerman och Knight hade vanliga arbeten så anställde de en löpare vid namn Jeff Johnson, som skulle sköta det växande företaget. Under 2004 introducerades Nike Free efter flera års forskning om fotens anatomi och naturliga rörlighet. Nike Free är i dag en mycket populär sko som är både flexibel och fjäderlätt. Här nedan finner du några frågor som du kan ställa till dig själv när du väljer Nike Free löparskor:
  • På vilket underlag springer du oftast?
  • Vilken typ av löpstil har du?
  • Vilken form har dina fötter?
  • Vad har du haft för löparskor tidigare?
  • Kommer du att springa både under sommar och vinter?

Känn dig fri och kraftfull på din löparrunda

Med löparskor av modellen Nike Free kommer du att känna det som att du springer barfota. Detta tack vare de små dobbarna som är flexibla och ger dig större rörelsefrihet än om du springer med andra löparskor. Det är viktigt att välja skor med stabilitet och komfort när du löper eftersom att dina fötter utsätts för en ganska stor påfrestning. Nike Free är tekniskt genomtänkta och noga testade av löpare som kräver en sko som är följsam i formen och som känns så lite som möjligt när man bär dem. Det tog några år för det arbetsteam av programmerare, ingenjörer och designers att utveckla nya och innovativa tekniska lösningar för till exempel ovandelen av Nike Free löparskor. Bikester har Nike Free i olika modeller och färger för både herr och dam. Med Nike Free på foten får du en skön upplevelse varje gång du ger dig ut och tränar eller tävlar.

Beställ idag så skickar vi i morgon

Beställ dina Nike Free löparskor i dag så skickar vi dem redan i morgon, det innebär en leveranstid på 3 - 5 arbetsdagar. Vi har också fri frakt om du beställer varor för mer än 899 kronor samt 100 dagars öppet köp och fri retur. Prenumerera gärna på Bikesters nyhetsbrev så kan du få 80 kr extra att handla för. Så tveka inte utan gör både dig själv och dina fötter glada och beställ ett par Nike Free i dag och invänta sedan ditt paket hemma i lugn och ro.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.