Cykelbutik online
Hösten är tid för förnyelse | Upptäck nya cyklar och beställ en direkt till din dörr
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt över 750 kr 6, Cyklar 249 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR
Single-speed med elcykelkraft
FIXIE Inc Backspin

Nu kommer den tillbaka mer kraftfull än någonsin tidigare, den uppdaterade, nya FIXIE Inc. Backspin med sin Zehus-motor, egna app och enda utrustning som ger stadsturer en helt ny energi. En energi som får dig bort från trafiken med ett stort leende på läpparna. Cyklarna från Fixie Inc. har alltid stått för minimalism och ren körupplevelse. Den nya Backspin är inget undantag. Här är en el-cykel som har tagit bort de synliga kablarna, som så ofta förstör den avskalade estetiken. Tack vare den unika Backspin-funktionen har du också ett extra ess i rockärmen: Du kan ladda batteriet även under körning och utöka räckvidden ytterligare. Och har du lagt märke till de diskret integrerade lamporna och stänkskärmarna? Nya FIXIE Inc. Backspin är värd en närmare titt.

Välj din färg
Din stad – dina regler!

Den urbana djungeln är din lekplats, och du vet de snabbaste och bästa vägarna genom staden. Du älskar att känna vinden i håret och har inte åkt kollektivt på evigheter. Cykling är mer än bara bekvämt för dig; det representerar frihet, enkelhet och stil. Och din cykel borde återspegla just det. Men ibland får du lust att köra snabbare – ta reda på vad som är möjligt med den nya FIXIE Inc. backspin!

Ett riktigt kraftverk till elcykel

Den senaste generationen av Zehus BIKE: Allt i ett-motorn är gömd i Bakhjulet på Backspin, tillsammans med batteriet. Genom att trampa bakåt en stund kan du ge batteriet lite extra kräm. Njut av 40Nm vridmoment pedalhjälp; du kan ställa in supportnivån själv i appen så att den passar din pendling. 172Wh-navbatteriet ger dig tillräckligt med ström för cirka 30-60 km assisterad cykling och är fulladdat på ca 3 timmar. Du kan också ladda batteriet när du varvar ner. Ingenjörerna kallar det rekreation - vi kallar det backspin-effekten.

Varenda detalj har provats och testats

Den perfekta vardagscykeln erbjuder allt du behöver i ett lättvikts- och underhållspaket. Inget kommer att komma i vägen för dig. FIXIE Inc. Backspin kompromissar inte; funktion eller estetik. Det finns integrerat lyse i styret och sätesstolpen för att hjälpa dig att se och synas när mörkret faller. Slimmade skärmskydd omsluter 28"-hjulen, håller leran borta och sina 35 mm breda däck bär dig bekvämt över tuffare vägar. Och när vi pratar om att bära - på mindre än 13,5 kg är Backspin lättare än många stadscyklar utan motorer!

Smart och säker

Självklart är lamporna integrerade i styret och sadelstolpen uppladdningsbara. Diskreta 28-tums stänkskärmar håller leran borta när vädret inte är som bäst.

Backspin-funktion

Trampa bakåt för att ladda batteriet med kinetisk energi när du kör i nedförsbacke - ett enkelt sätt att få mer räckvidd. Ingenjörer kallar det rekreation; Vi kallar det backspin-effekten.

Räckvidd

Räckvidden på en elcykel beror på det stöd som används, avståndet, din körstil och vinden. Det integrerade batteriet har 172Wh (watttimmar) effekt - vanligtvis tillräckligt för 30 till 60 kilometer cykling med stöd.

App-kontroll

Håll koll på dina kördata och batteristatus och få exakt kontroll över el-hjälp och energiåtervinning i Bitride Connect-appen. En elektronisk immobilizer för Backspin levereras också som standard.

Charge & Play

Att ladda Backspin är lika enkelt som att ladda din mobiltelefon, och det händer direkt på bakaxeln. Allt du behöver är ett eluttag och en tid på upp till 3 timmar för att ladda Backspin-batteriet helt.