Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Trendig innovation – Cyklar från märken i framkant

Företagskund

Momentnyckel

8 Artiklar
Kategorier
Märken
  • 1
  • 1
  • 3
  • 3
Pris i kr
Kundrecensioner
Sortera
Sida 1 av
1

Momentnycklar på Bikester

Det finns många verktyg som kan vara bra att ha i sin verktygslåda och ett av dem är en momentnyckel. Denna nyckel har flera olika tillämpningsområden och är därför en perfekt bas bland dina verktyg. Hos Bikester har vi ett stort utbud av detta populära och användarvänliga verktyg. Det finns en rad olika sorters momentnycklar och det gäller att hitta en som passar perfekt för dina ändamål.

Flera modeller

Momentnyckel är ett verktyg som många cykel- och bilentusiaster är flitiga användare utav. När du ska köpa din momentnyckel ska du vara säker på vilken sort som du behöver eftersom det finns olika dimensioner på själva fästet som spänner åt skruvarna och muttrarna. Vi erbjuder ett stort urval av förstklassiga momentnycklar som passar till en rad olika mått. När du handlar en momentnyckel består den av ett skaft och flera olika monterbara hylsor med flera olika dimensioner. Med ett enkelt handgrepp kan du lossa de olika hylsorna och montera fast den som du behöver. För att underlätta så att verktyget och de löstagbara delarna inte kommer ifrån varandra finns det flera olika sorters set som inkluderar en praktisk förvaringslåda som är lätt att öppna och tillsluta. Du kan välja bland flera olika sorters set som rymmer olika många löstagbara delar med olika dimensioner. Det är till exempel ypperligt att arbeta med en momentnyckel när du ska sätta fast och lösgöra kolfiberprodukter. Många delar på cyklar, bilar och andra fordon behöver spännas åt med en speciell exakthet och då är en momentnyckel ett måste.

Var förberedd

När du ägnar dig åt en sport brukar du vanligtvis vara förberedd med vissa reservdelar som eventuellt kan behöva bytas ut om de blir trasiga eller slitna. Många cyklister är utrustade med reparationskit för punktering på däck och slang, eller med extra batterier till cykellysen som eventuellt kan ta slut. När du ägnar dig helhjärtat åt cykelsporten eller någon annan sport är det viktigt att du med regelbundna intervaller utför viss service för att allt ska fungera optimalt. Bikester har ett stort sortiment av förstklassiga verktyg som kan underlätta för dig när du servar din cykel, din bil eller annat fordon som behöver exakt justering:
Momentnyckel
  • Digital momentnyckel
  • Manuell momentnyckel
Nu kan du investera i en avancerad momentnyckel när du köper en digitaliserad. Denna har ett greppvänligt och ergonomiskt handtag och en oerhört stor mätprecision med endast några få procents avvikelse som klassas vara inom felmarginalen. Den tydliga LED-skärmen visar inställningarna och du kan justera nyckelns inställningar genom att reglera dem på plus- och minusreglagen.
Den manuella momentnycklen har ingen display utan här är det du som styr. När du fått ett riktigt grepp om handtaget kan du börja arbeta med verktyget. Du kommer att kunna känna de fina precisionsmöjligheterna med denna nyckel.

Tveklöst bra och billigt

Det är roligt att kunna utföra viss service och vissa reparationer på sin cykel och när du har perfekta verktyg är det ännu roligare. Hos Bikester hittar du förutom många olika sorters momentnycklar även ett stort utbud av sportprodukter, kläder och träningsskor. När du handlar våra varor till billiga priser omfattas du även av 100 dagars öppet köp och fri retur ifall du behöver returnera en vara. Tveka inte att upprusta din verktygslåda med en momentnyckel av hög kvalité som du kan handla hos Bikester.se


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes