Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

REA Cykeljackor – Ta dig an alla väder | Upp till 50%

Företagskund

Metz

3 Artiklar
Kategorier
Pris i kr
Metz

Metz elscootrar är din väg in i framtiden för urban pendling. Deras stilrena och praktiska elsparkcyklar har en räckvidd på ungefär 20km per laddning och går enkelt och smidigt att förvara, både hemma, på tåget och på tunnelbanan. Allt för att göra din pendling så smidig som möjligt.

Sortera
Sida 1 av
1

Metz

På Bikester hittar du cyklar och cykeltillbehör för alla tänkbara situationer. Märket Metz har genomtänkta produkter som kan göra ditt liv som cyklist lättare. Självklart har vi på Bikester med Metz i vårt stora sortiment av produkter från kända tillverkare och vi är stolta att kunna erbjuda dig som kund flera fördelaktiga erbjudanden på produkter från Metz i vår butik.

Cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör är vår specialitet: Du kommer garanterat hitta flera intressanta produkter i Bikesters stora urval av produkter, och här ovanför ser du alla våra Metz-produkter.

Fördelar med att handla från Bikester

Du handlar alltid riskfritt på Bikester. Skulle du till exempel vara osäker på att en produkt från Metz kommer att passa ditt behov eller din cykel, kan du alltid returnera varan till oss helt kostnadsfritt. Är du tveksam till att du hittat den perfekta storleken eller färgen, så är det enkelt att följer en retursedel alltid med din beställning så att du enkelt kan returnera produkten.

Hittar du inte det du söker i vårt sortiment av Metz produkter, så har vi många andra intressanta erbjudanden på cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör på Bikester.

Du handlar alltid till förmånliga priser med 100 dagars öppet köp och fri retur hos Bikester - din cykelbutik på nätet!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes