Cykelbutik online
Upp till -60 %* på utvalda cyklar
30 DAGARS ÖPPET KÖP, FRI RETUR
Fri frakt över 900 kr 6, Cyklar 299 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR
MERIDA - M.O.R.E. BIKE!
Historien om Merida startade år 1972, då grundaren Ike Tseng besökte USA och fann att vissa cykelreparatörer vägrade reparera cyklar från Taiwan. Anledningen var att de ansåg att kvaliteten på cyklarna från detta land var alldeles för låg. Ike Tseng gjorde problemet till en hederssak och tillbaka i Taiwan startade han därför ett företag som skulle tillverka cyklar av högsta kvalitet. Merida är idag ett märke som tillverkar cyklar för såväl stadsbor som för naturälskare som gillar att cykla ute i det fria. Merida har cyklar för alla olika underlag.

Merida

0 Produkt
Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.

Hitta cyklar från Merida hos Bikester.se

Merida är ett cykelföretag från Taiwan som bygger cyklar av hög kvalitet och för alla tänkbara förhållanden och underlag. Oavsett om du tycker om att cykla på asfalterade vägar i stan eller stigar i skogen, eller varför inte bägge delar, så har Merida en cykel som passar dig och det du är ute efter! Merida har varit med ända sedan 1972 och är idag en av världens mest välkända cykeltillverkare och med sin långa erfarenhet kan de verkligen bygga bra cyklar. Merida cykel

Cyklar för alla ändamål

Merida erbjuder cyklar som passar för alla olika ändamål, du hittar bland annat:

  • Lätta landsvägscyklar
  • Dämpade mountainbikes
  • Väldesignade hybridcyklar
  • Junior-cyklar
Hos Merida hittar du alltså allt från lätta landsvägscyklar till heldämpade mountainbikes. Merida erbjuder också cyklar för alla utövare – från nybörjare till proffs. Dessutom erbjuder vi cyklar i junior-modell. Alla hittar helt enkelt en Merida-cykel som passar här hos Bikester.se. Cyklarna från Merida kommer med komponenter från kända märken så som Shimano för att säkerställa att kvaliteten är högsta möjliga. Mountainbikes finns som hardtails eller fulldämpade, beroende på vilken typ av körning du planerar att göra. Landsvägscyklar och racers finns också i olika utföranden beroende på hur du planerar att köra, vissa modeller är till exempel mer upprätta än andra. I tillägg till detta hittar du också hybridcyklar, en cykeltyp perfekt för dig som till exempel cykelpendlar till jobbet.

Kvalitet och trygghet

Med en cykel från Merida vet du att du får en väldigt bra cykel. Med sina nästan 30 år i branschen kan du lita på att Merida vet vad de gör och du kan tryggt köpa en cykel utan att behöva oroa dig för dess kvalitet – den är alltid av högsta klass. Oavsett om du ska cykla Vättern runt, göra cykel-Vasan eller bara motionscykla kan du vara säker på att Merida har något som passar just dina behov och önskemål. Här på Bikester.se hittar du flera olika typer av Merida-cyklar!