Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

VINTERSÄSONG – Klara, färdiga, fynda!

Företagskund

Melon

3 Artiklar
Pris i kr
Kundrecensioner
Melon

Melon – Lekfulla hjälmar som tar säkerheten på allvar

Melon skapar hjälmar med ett säkert inre och ett snyggt och roligt yttre. Melon strävar alltid efter att utveckla sina hjälmar för att de ska sitta bra på huvudet och hålla högsta möjliga säkerhet för din viktigaste kroppsdel. Med massor av olika designs så kan du vara unik ute på vägarna.
Vilken hjälm passar din personlighet?

Sortera
 
Sida 1 av
1

Melon

På Bikester hittar du cyklar och cykeltillbehör för alla tänkbara situationer. Märket Melon har genomtänkta produkter som kan göra ditt liv som cyklist lättare. Självklart har vi på Bikester med Melon i vårt stora sortiment av produkter från kända tillverkare och vi är stolta att kunna erbjuda dig som kund flera fördelaktiga erbjudanden på produkter från Melon i vår butik.

Cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör är vår specialitet: Du kommer garanterat hitta flera intressanta produkter i Bikesters stora urval av produkter, och här ovanför ser du alla våra Melon-produkter.

Fördelar med att handla från Bikester

Du handlar alltid riskfritt på Bikester. Skulle du till exempel vara osäker på att en produkt från Melon kommer att passa ditt behov eller din cykel, kan du alltid returnera varan till oss helt kostnadsfritt. Är du tveksam till att du hittat den perfekta storleken eller färgen, så är det enkelt att följer en retursedel alltid med din beställning så att du enkelt kan returnera produkten.

Hittar du inte det du söker i vårt sortiment av Melon produkter, så har vi många andra intressanta erbjudanden på cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör på Bikester.

Du handlar alltid till förmånliga priser med 100 dagars öppet köp och fri retur hos Bikester - din cykelbutik på nätet!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 40 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes