Cykelbutik online
Nya modeller på lagret
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt över 900 kr 6, Cyklar 299 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Bikester Magasin

Höst / Vinter 2021

Bikester Magasin

Vem kunde trott att cykelboomen som startade 2020 fortfarande skulle hålla i sig? Och hur tråkigt vore det inte att tappa detta momentum nu, bara för att solen inte skiner lika mycket? ”Fortsätt bara cykla” är mottot – kanske med en lite tjockare jacka, men fortfarande mer i bättre form, på bättre humör, och mer flexibel än med vilket annat transportmedel som helst. Bikester magazine visar hur det ska gå till!

Har du inte fått ditt ex av Bikester magazine än? Klicka här eller på omslaget till höger för att bläddra igenom den senaste upplagan av tidningen online.

Vill du vara först med att ta del av nya erbjudanden? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här: Bikesters Nyhetsbrev

Kör på

Rekommenderas varmt: Cykla i kylan
Det må vara obekvämt, men du behöver inga superkrafter för att cykla på hösten och vintern. Vanliga människor avslöjar varför de fortsätter cykla och sina tricks för att anlända torr och varm vid sin destination.

Stockholms stolthet

Storstadsstigar i alla väderstreck
Det finns förmodligen inte någon annan stad där du kan hitta sån fantastisk terräng för alla typer av mountainbiking som i Stockholm. Oavsett vilket håll du kollar, finns det oändliga single tracks!

Lätt mountainbiking för alla

Skotska trailscenter visar hur enkelt det är
Skotska trailcenter visar att mountainbiking inte behöver vara en exklusiv sport för våghalsar med dödslängtan. Det finns stigar för alla nivåer – och en dusch och en bit tårta efter turen. Det är så man får fler att testa mountainbiking!

Fem år av Gravel Fondo

De bästa idéerna föds vid kaffemaskinen
Gravel Fondo föddes efter ett surr vid kaffemaskinen och är nu inne på sitt femte år. Dags att bena ut: Hur kan ett sånt event fungera i en pandemi och vad är planen inför 2022?

Randonneur Revival

Av brevetlopp, dynamo och desserter
”Randonneurs” är landsvägscyklister som cyklar väldigt långa sträckor. Det betyder bredare däck, dynamolampor och plats för pakethållare och väskor. Är gravelbikes, där komfort och vardagsanpassning är ledorden, bara de nya ”Randonneurerna”?


Bli inspirerad och bläddra igenom våra tidigare utgåvor