Cykelbutik online
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Vårt Bikestermagasin

2020 var ett år då fler och fler upptäckt cyklingen. För många har den tagit plats som en helt ny aktivitet eller ett nytt sätt att transportera sig, men även vana cyklister har fått se cykeln med nya ögon. I detta nummer har vi utforskat vad som kan hjälpa denna uppgående trend: Oavsett om det är infrastruktur, att åka på spännande cykelutflykter eller att ta med sig rätt mat på vägen så hoppas vi kunna inspirera till att du kan njuta av 2021 med cykeln som färdmedel eller aktivitetshöjdpunkt.

Har du inte fått hem vår tidning än? Då kan du läsa den senaste utgåvan av magasinet här.

Vill du vara en av de första som får ta del av våra nya rabatter och erbjudanden? Anmäl dig till vårat nyhetsbrev hör.


Hitta dessa artiklar och många fler i den senaste utgåvan

Till Jobbet. I jobbet. För jobbet.
Tänk om din cykel vore mer än bara ett pendlarredskap? Det visar sig att din cykel även kan berika dina arbetsdagar – även om du inte använder den för att leverera något. Tre personer berättar här varför deras cyklar är vitala i deras jobb.

Stadskartorna ritas om efter cyklarna
Fler och fler söker alternativ till bil, buss och tåg, och vad de finner är allt som oftast cykeln. Elcyklarnas uppgång och den ökande omtanken om klimatet påverkar inte bara hur vi tar oss till jobbet – det påverkar även vår urbana planering.

Elcykel genom europa
Carolin Desirée Törpfer tog sig från Berlin till Budapest via Tjeckien och Österrike, innan hon korsade Polen och Baltländerna för att avsluta i Tallinn. Även om mycket var osäkert under 2020 så var hon helt säker på att ta sig framåt, oavsett vad som stod i vägen.

Magalog LP Header

Vad har ni i väskan?
Vi tog oss en titt ner i väskan på en elcyklist, en stadspendlare och en gravelbikecyklist. Vad behövs för deras turer, hur förbereder de sig för nödfall och vilket är deras ultimata lyxgrej att ha med sig?

Våren vaknar: Ingen rast, ingen ro för den som är MTB-proffs
Freestyle BMX är en ”extrem”sport medan gravelbiking handlar om njutning, avslappning och inre frid. Så varför har den regerande tyska mästaren i BMX Daniel tünte bytt sin skyddsutrustning mot lycra och börjat drömma om bikepacking?

Från Stuttgart till Stelvio
Går det att cykla non stop från Votecs huvudkontor i Stuttgart till alpernas hjärta? Lanseringen av nya Votec VRC, en allroadcykel med otrolig långdistanspotential gav den bästa förutsättningen för att ge det ett försök.


Bläddra i tidigare utgåvor för mer inspiration