Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Summer Tour - Gör ett klipp på din nya cykel - spara 15% på alla märken!* Rabattkod: SUMMER15 | Helgerbjudande! 10% på alla CUBE-cyklar* Rabattkod: CUBE10

Företagskund

LUF SOX

11 Artiklar
Kategorier
LUF SOX från A-Z
  1. Strumpor
  2. Tillbehör
Pris i kr
LUF SOX

LUF|SOX: The Sock revolution!

LUF|SOX vänder upp och ner på vanliga strumpor. Deras färggranna designs är uppdelade i två kategorier: LIFESTYLE (för sneakers) och PERFORMANCE (för träning/pjäxor). Detr unga och dynamiska familjeföretaget gör sina unika strumpor i Tyskland – så du vet att kvaliteten är premium.

Sortera
 
Sida 1 av
1

LUF SOX

På Bikester hittar du cyklar och cykeltillbehör för alla tänkbara situationer. Märket LUF SOX har genomtänkta produkter som kan göra ditt liv som cyklist lättare. Självklart har vi på Bikester med LUF SOX i vårt stora sortiment av produkter från kända tillverkare och vi är stolta att kunna erbjuda dig som kund flera fördelaktiga erbjudanden på produkter från LUF SOX i vår butik.

Cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör är vår specialitet: Du kommer garanterat hitta flera intressanta produkter i Bikesters stora urval av produkter, och här ovanför ser du alla våra LUF SOX-produkter.

Fördelar med att handla från Bikester

Du handlar alltid riskfritt på Bikester. Skulle du till exempel vara osäker på att en produkt från LUF SOX kommer att passa ditt behov eller din cykel, kan du alltid returnera varan till oss helt kostnadsfritt. Är du tveksam till att du hittat den perfekta storleken eller färgen, så är det enkelt att följer en retursedel alltid med din beställning så att du enkelt kan returnera produkten.

Hittar du inte det du söker i vårt sortiment av LUF SOX produkter, så har vi många andra intressanta erbjudanden på cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör på Bikester.

Du handlar alltid till förmånliga priser med 100 dagars öppet köp och fri retur hos Bikester - din cykelbutik på nätet!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes