Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Covid-19: Vi fortsätter att leverera som vanligt! - Till vår FAQ

Företagskund

LINKA

1 produkt
Kategorier
LINKA från A-Z
  1. Lås
  2. Ramlås & Övriga
Pris i kr
Kundrecensioner
LINKA

Linka - Framtiden för cykelsäkerhet

Linka kommer in guns blazing på marknaden med nytänkande och innovation inom cykellås. Med morgondagens teknik skapar och utvecklar de nästa generations säkerhetsanordningar för den moderna cyklisten. Du behöver inte oroa dig för att fumla fram nycklar då låsen är automatiska och sker genom telefonen. Linkas lås har flera smarta funktioner vilket har gjort att de lycklades komma upp i sitt mål på 200 000 USD i preorders på kickastarter. Fantastiskt tycker vi!

Sortera
Sida 1 av
1

LINKA

På Bikester hittar du cyklar och cykeltillbehör för alla tänkbara situationer. Märket LINKA har genomtänkta produkter som kan göra ditt liv som cyklist lättare. Självklart har vi på Bikester med LINKA i vårt stora sortiment av produkter från kända tillverkare och vi är stolta att kunna erbjuda dig som kund flera fördelaktiga erbjudanden på produkter från LINKA i vår butik.

Cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör är vår specialitet: Du kommer garanterat hitta flera intressanta produkter i Bikesters stora urval av produkter, och här ovanför ser du alla våra LINKA-produkter.

Fördelar med att handla från Bikester

Du handlar alltid riskfritt på Bikester. Skulle du till exempel vara osäker på att en produkt från LINKA kommer att passa ditt behov eller din cykel, kan du alltid returnera varan till oss helt kostnadsfritt. Är du tveksam till att du hittat den perfekta storleken eller färgen, så är det enkelt att följer en retursedel alltid med din beställning så att du enkelt kan returnera produkten.

Hittar du inte det du söker i vårt sortiment av LINKA produkter, så har vi många andra intressanta erbjudanden på cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör på Bikester.

Du handlar alltid till förmånliga priser med 100 dagars öppet köp och fri retur hos Bikester - din cykelbutik på nätet!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Stängd telefonlinje
Mer information
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 40 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes