Cykelbutik online

Kontakt

På grund av det höga orderantalet så har det genererat fler mejl till kundtjänst som gör att vi just nu har längre svarstid än vanligt. Detta gör tyvärr att det kan dröja några dagar innan vi kan svara på ditt mejl. Tack för ditt tålamod och hoppas att ni har överseende med detta.

KONTAKTA OSS

Hittar du inte svaret på din fråga under "Vanliga frågor"? Vår kundtjänst svarar gärna på dina frågor och funderingar via e-post: service(at)bikester.se eller på telefon: 08-4030 4702. Öppettider: Mån-Fre 10.00 - 12.00 & 13.00 - 16.00.

Du kan även använda dig av formuläret här nedanför, där du kan ställa din fråga och även bifoga bilder, om detta krävs för att lösa ditt ärende. För tillfället upplever vi en fördröjning vid återbetalningsärenden via Klarna. Detta kan göra att det tar längre tid innan du ser pengarna på ditt konto. För frågor om just din återbetalning eller om förseningen i övrigt hänvisar vi direkt till Klarna. De nås enklast på telefonnummer: 08 120 120 10.


Kontakta oss

Återstående tecken.
Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy. För mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden. Jag godkänner