Covid-19: Vi fortsätter att leverera som vanligt! - Till vår FAQ | 20% rabatt på Serious - Din kod*: SERIOUS20!
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt över 750 kr6
40,000 Produkter 600 Märken
Cykelbutik online

GripGrab Balaclavas

2 Produkter
Filter
Återställ

Färger

 • svart

Pris

kr
till
kr

Genomsnittsbetyg

 • 1
Sortera
1 Valda filter:
Rensa alla filter
1 Valda filter:
Märke
GripGrab
Rensa alla filter
Filter
Sortera
 • GripGrab Balaclava Balaclava black black
  GripGrab
  Balaclava Balaclava black
  289 kr
  • Versioner: 54-57cm57-60cm60-63cm
  GripGrab Balaclava Balaclava black
 • GripGrab Balaclava Balaclava Barn black black
  GripGrab
  Balaclava Balaclava Barn black
  239 kr 215 kr
  - 10 %
  • Versioner: 51-54cm
  GripGrab Balaclava Balaclava Barn black

GripGrab balaclava hos Bikester

GripGrab är ett danskt företag som lanserades under år 2000 och har haft som målsättning att tillverka högkvalitativa accessoarer och handskar som kan användas vid löpning, skidåkning, vandring och cykling. Under årets kalla månader är det viktigt att du hittar en balanserad träningsklädsel som håller dig lagom varm utan att du fryser eller blir alldeles för svettig. När du tränar under vintersäsongen är det framförallt viktigt att hålla huvudet varmt antingen genom en traditionell mössa eller med en GripGrab Balaclava. Fördelen med att använda sig av en GripGrab Balaclava är att denna passar perfekt under till exempel en cykelhjälm, skidhjälm eller kan fungera som ett extra värmande lager under en mössa ifall det är väldigt kallt ute.

Smart design som andas funktion

Balalclavan är ett väldigt känt plagg från filmens värld där den ofta används som rånarluva men i sportens värld har den helt andra syften. Fördelen med att använda dig av denna heltäckande huvudbonad är att den: GripGrab balaclava

 • Andas
 • Har tight passform
 • Är tillverkad av skön nylon
Hela syftet med GripGrab Balaclava är att den utestänger fukt från både näsan och munnen vilket gör att dessa områden förblir konstant torra och värmande och det är ingen risk för att det bildas fukt eller rentav is. Den kroppsnära passformen hindrar kyla och blåst från att tränga in under det mjuka nylontyget. Denna mösslikande modell är ypperlig för dig som föredrar ett aktivt utomhusliv och som inte vill frysa om öronen. Balaclavan täcker även halsen vilket gör att blåst och kyla inte hittar in under jackan.

Prova hemma i lugn och ro

En av fördelarna med att handla från Bikester är att du kan prova hemma i lugn och ro och du får fri retur ifall du behöver skicka tillbaka en vara. Stoppa kylan och grip tag i en GripGrab Balaclava från Bikester.se.

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy. För mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden. Jag godkänner