Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Trendig innovation – Cyklar från märken i framkant

Företagskund

Kickbike

31 Artiklar
Kategorier
Märken
  • 2
  • 7
  • 3
  • 7
  • 8
  • 4
Pris i kr
Kundrecensioner
Sortera
 
Sida 1 av
1

Kickbikes hos Bikester

Kickbike, eller sparkcykel som den också kallas, är en perfekt cykel som är smidig att ta sig fram på. Uppbyggnaden som består av två hjul och en längre avsats som du tar fart på gör att du snabbt tar dig fram på plant underlag. Kickbikes har under senare år fått ett rejält uppsving efter att många har upptäckt de stora fördelarna. De smidiga cyklarna är möjliga att fälla ihop och därför också lätta att ta med sig på bussen, i bilen eller när du ska flyga eller åka tåg. Bikester har ett stort och brett utbud av kickbikes som passar för barn i alla åldrar. Många barn lär sig att först manövrera en kickbike innan de lär sig att cykla på en traditionell cykel.

Varierat utbud

Det finns ett oändligt stort utbud av kickbikes för barn och du kommer garanterat att hitta några som faller just ditt barn i smaken. När du väljer kickbike kan du bland annat välja bland detta:
Kickbike
  • Färg
  • Hjulstorlek
  • Stödben
  • Broms
Barn fascineras oftast av färger och vill väldigt gärna att deras kläder och saker ska ha just deras favoritfärger. När det gäller kickbikes kan du oftast välja bland en rad olika färger. Många av modellerna har en grundfärg som till exempel svart och sedan har de detaljer i avvikande färger som till exempel rosa, grönt, blått eller en mix av olika färger. Det går att hitta sparkcyklar i en mängd olika färger och säkerligen en som är barnens favorit. Det som är karakteristiskt för kickbikes är att de är utrustade med små hjul och på barnmodellerna är de oftast av samma storlek både bak och fram. Hjulen är oftast av gummi och väldigt solida vilket betyder att de väldigt sällan går sönder och får inte heller punktering. Det finns ett antal modeller som har något större hjulstorlek och dessa kan upplevas som något mer stabila att sparka på. När du väljer en kickbike för ett litet barn som ännu inte har fullgod balans ska du välja en som har tre hjul, varav två av dem är placerade baktill. Detta ger en stabil känsla när barnen sparkar på sin kickbike och de behöver inte fokusera på att hålla balansen eftersom cykeln i det närmaste inte kan välta. När du inte använder din kickbike måste du antingen luta den mot en vägg eller lägga den ner eftersom de flesta faktiskt inte är utrustade med stödben. Men ingen regel utan undantag. Det finns en del cykeltillverkare som erbjuder kickbikes med stödbensfunktion. Detta gör att sparkcykeln kan parkeras precis som en vanlig cykel utan att ramla. Detta är oerhört praktiskt och på så sätt undviker du också att kickbiken får repor som den lätt får när den måste läggas ner.

Började i korridoren

Sparkcykelns historia började för flera decennier sedan. Cykeln utvecklades främst till att användas inom bland annat sjukhus och i industrier så att medarbetare skulle kunna förflytta sig snabbt i långa korridorer och inom stora industriarealer. Efter några år blev det vanligt att använda kickbike för privat bruk och sedan omkring millennieskiftet har sparkcykeln vunnit stor popularitet bland barn och ungdomar i Sverige. Fördelen med denna typ av cyklar är att de kräver minimalt med underhåll, det går enkelt att reglera styret på många av modellerna och de är lätta att ta sig fram på i tätorter. Precis som med många andra produkter kan du hitta en kickbike i många olika prisklasser vilket gör att det finns någon för nästan varje plånbok. Vi på Bikester erbjuder ett stort och brett utbud av dessa populära cyklar och som kund får du alltid 100 dagars öppet köp och när du behöver returnera en vara är det alltid fri frakt. Tveka inte att titta igenom vårt stora utbud av förstklassiga sportartiklar och kläder som passar för både barn och vuxna. Vi är måna om att kunna erbjuda dig som kund marknadsledande produkter och därför är vårt sortiment i ständig förändring. En kickbike passar perfekt till alla barn som gillar att cykla och är dessutom en ypperlig födelsedagspresent eller julklapp. Välj och vraka i vårt stora utbud av produkter som alltid håller hög kvalité och som du handlar till billiga priser. Lila, svart, rosa, ljusblå, grön eller någon annan läcker färg? Vi har ett stort urval av kickbikes. Gör barnen glada och handla en kickbike på Bikester.se


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes