Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

KHE 0 Artiklar

Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.
Bästsäljare

Köp din cykel från KHE billigt online på Bikester.se

KHE Bikes är ett företag som tillverkar BMX-cyklar samt delar till dessa. KHE som är en förkortning av Karlsruhe, en stad i Tyskland, grundades 1988 av Thomas och Wolfgang Göring. Dessa bröder som höll på med freestyle började tillverka delar till BMX-cyklar. Efter några år var det inte bara delar som erbjöds utan hela cyklar. Då företaget startats av entusiaster inom BMX-sporten har det lagts ner mycket energi på att få fram de allra bästa cykeldelarna för antingen återförsäljning eller montering av kompletta cyklar som sedan går till försäljning. Under åren har KHE Bikes uppfunnit flera revolutionerande hjälpmedel när det gäller just freestyle-körning och blivit ett välkänt företag bland både BMX-proffs och entusiaster.

KHE gör cyklar för alla nivåer

Är man intresserad av freestyle inom cykelvärlden och är i behov av en bra cykel att kanske börja med, eller om man är ute efter en BMX som även ett proffs kan ha glädje av, finns det både och. KHE Bikes har olika modeller inom olika kategorier, där en del cyklar är för enklare trix och en del för mer avancerade sådana. De olika grupperingar företaget använder sig av för att dela in sina cyklar i, lyder som följer:
  • Signature
  • Evo
  • Root
  • Park
  • F-set
De två grupperna att ha i åtanke när det gäller nybörjare eller proffs är Signature och Root. Den första, Signature, innehåller BMX-modeller utvecklade för de mer erfarna cyklisterna medan Root är för de som inte kört så mycket BMX tidigare. Då BMX är en freestyle-sport finns det inga rätt och fel i hur man utövar denna, och hur man väljer att använda sin cykel från KHE är helt upp till en själv. Då företaget även tillverkar en hel del cykeldelar som går att byta ut eller lägga till på cykeln kan man mer eller mindre skräddarsy sin egen BMX-cyklar. Även om de flesta av KHE:s cyklar är gjorda för så kallat ”flatland”, så utökas sortimentet hela tiden. Numera finns det även en hel del cyklar för freestyle-parker och annan typ av körning. De som jobbar för företaget har alltid brunnit för det de gör, och detta engagemang är idag lika stort som det alltid har varit. Därför ser de till att hela tiden utveckla sina produkter och på så sätt kunna erbjuda allt som kan tänkas behövas inom sporten.

Entreprenörer med lyckade idéer

Bröderna Thomas och Wolfgang Göring har hållit på med BMX-cyklar sedan barnsben och har genom åren kommit på flera bra idéer när det gäller nya och funktionella delar till denna typ av cykel. Det var så idén till företaget startade. Då det inte fanns de delar som de själva var ute efter tillverkade de sina egna, som de senare även började sälja. Genom åren har de uppfunnit flera revolutionerande BMX-detaljer som har blivit kända världen över. Den första produkten som såldes var en BMX-peg som bröderna själva hade tillverkat med hjälp av en liten borrmaskin. Denna peg som sätts antingen i navet på framdäcket eller på bakdäcket fungerar som en liten avsats man kan stå på istället för att använda pedalerna. Ett par år därefter uppfann KHE Bikes en ny typ av skiva kallad ”Grinddisc” som blev mäkta populär bland BMX-fantasterna. KHE uppfann även den första klämgaffeln utan svetsning, samt andra numera nödvändiga delar. En av företagets största insatser i BMX-världen var en mycket lättviktig ram gjord av aluminium, grunden för världens lättaste BMX-cykel för flatland-körning, som kom i mitten av 2000-talet. Cykeln vägde under 10 kilo! Annars har även deras säkerhetsutrustning kallad ”COPE” gjort ett stort avtryck i BMX-världen.
KHE Cykel Online

KHE Bikes lockar kändisar

Då KHE har lyckats så väl med sina uppfinningar och hela tiden utvecklat nya, funktionella produkter för BMX-marknaden är det många som har fått upp ögonen för detta företag. Inte minst proffsen som numera använder KHE:s produkter och på så sätt sprider vetskapen om att detta märke finns och att det håller hög klass. De som använder sig av produkter med detta märke rapporterar även till företaget och meddelar vad som funkar bra och vad som kanske funkar mindre bra. På så sätt kan företaget hela tiden utveckla sina produkter på ett effektivt sätt och se till att deras kunder får vad de vill ha. Att kritik inte alltid är av ondo är någonting som KHE har fått erfara. Det är genom kritiken som de har kunnat bli bättre än alla andra. Idag är bröderna Göring både stolta och tacksamma för de framgångar de har haft genom åren. Att få jobba med något som ligger en så nära om hjärtat är få förunnat, och att dessutom bli framgångsrik med denna typ av verksamhet är något att skatta sig lycklig över. KHE Bikes är numera ett väletablerat företag med gedigen erfarenhet inom branschen, men det hindrar inte killarna som jobbar där från att driva det med samma passion som för 25 år sedan och ha kul samtidigt som företaget växer.

BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.