Cykelbutik online
FIXIE Inc. Backspin | Den nya Fixie Inc. Backspin
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt över 750 kr 6
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Kask

1 Produkt
Filter
Återställ

Färger

  • grön
  • svart

Pris

kr
till
kr

Genomsnittsbetyg

  • 1
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Kask
Hjälmar i hög kvalitet
Det italienska märket Kask tillverkar hjälmar i snygg design. I samarbete med World Tour Team Sky har Kask utvecklat innovative teknologier och tillverkningsmetoder. De har ett brett utbud cykelhjälmar - allt från high-end aero-hjälmar till kvalitetssäkra och prisvärda instegsmodeller.
Kategorier
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Kask Infinity Helmet svart/grön svart/grön
Kask
Infinity Helmet svart/grön
2 285 kr 2 055 kr
- 10 %
Fri frakt
  • Versioner: M | 48-58cm
Kask Infinity Helmet svart/grön

Produkter för alla typer av cyklister.

Det italienska företaget KASK tillverkar säkra hjälmar i snygg design. I samarbete med World Tour Team Sky har företaget utvecklat innovativa och nya tekniker och tillverkningsmetoder. Med ett brett utbud av cykelhjälmar har man blivit en favorit bland cyklister över hela världen. Genom att handla din cykelhjälm av KASK på Bikester.se får du en snygg, säker och funktionell hjälm som hjälper dig ha roligt och nå nästa nivå.

Italiensk balans och perfektion

KASK är det italienska företaget som grundades 2004. Med fokus på design, utveckling och framställning av hjälmar har man växt och blivit ett populärt val bland många cyklister. KASKs mission är att erbjuda produkter med en perfekt balans av teknisk excellens, funktionalitet, säkerhet och design. Det ska helt enkelt kännas som man har något värdefullt och säkert på huvudet när man cyklar. Hjälmarna vänder sig mot alla cyklister i hela världen, oavsett nivå. Alla produkterna går genom en lång process av research, utveckling, design och tester innan den är redo för marknaden. Ge dig själv en riktigt bra cykelhjälm genom att handla av KASK på Bikester.se – här får enkel överblick över vad du behöver för typ av hjälm. Kask” title= Hos KASK hittar du en stor mängd säkra och snygga cykelhjälmar. När du väljer vad du ska ha är det bra att ta hänsyn till:

  • Var ska du cykla?
  • När du göra du cykla?
  • Hur långt ska du cykla?
  • Vilken typ av cykling handlar det om?
Utifrån dessa frågor hittar du hos Bikester.se cykelhjälmar av bästa kvalitet. Hjälmar från KASK är utvecklade tillsammans med Team Sky och bevisar att en hjälm kan vara både säker och aerodynamisk. KASK har ett stort utbud av cykelhjälmar – allt ifrån high-end aero-hjälmar till kvalitetssäkra och prisvärda instegsmodeller. Dessutom är de väldigt snygga och trevliga att titta på. Oavsett var, när och hur långt du ska cykla gäller det att ha en riktigt bra cykelhjälm som ger dig säkerhet. På Bikester.se hittar du cykelhjälmar från KASK i många olika modeller och för många olika tillfällen. Med en racerhjälm får du en kompakt cykelhjälm med riktigt bra ventilation och prestanda. Med unik design skänker den komfort samtidigt som den minskar stötdämpning. Med reflekterande klistermärken får du maximal säkerhet även i dåliga förhållande. Är du ute efter en lätt, skön och kompakt mountainbikehjälm med hög prestanda är KASK valet för dig. Med gelpads, bra nackspänne, många lufthål och vadderat hakspänne är MTB-hjälmar från KASK vida populära. Utöver racerhjälmar och mountainbikehjälmar har KASK även city- och trekkinghjälmar. Med en hjälm med visir från KASK får du ett perfekt skydd från vind och solstrålar men också från oönskade insekter och småkryp. Dessutom är hjälmarna väldigt snygga och med sköna med robusta remmar av läder.

Säkra hjälmar i snygg design

KASK är designat och tillverkat för att klara många olika förhållanden. Genom funktionalitet och säkerhetstänk ser märkets produkter till att lyfta din cykling till nästa nivå. Genom att handla produkter av KASK på Bikester.se får du en säker och väldigt snygg hjälm. Oavsett om du är nybörjare eller expert har KASK hjälmar som kan göra din cykling tryggare och roligare. Ge dig själv bättre förutsättningar för att nå dina mål med en hjälm från KASK.