Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

VINTERSÄSONG – Klara, färdiga, fynda!

Företagskund

Juliana

2 Artiklar
Pris i kr
Juliana

År 1999 skapade Juliana Bicycles sin första mountain bike, designad för att passa kvinnlig anatomi. Döpt efter tävlingscyklisten Juli Furtado och har under åren växt och utökat sitt stall med massor av mountainbikes för kvinnor. De kommer i flera olika färger och storlekar för att passa alla äventyrliga trail-kvinnors behov.

Sortera
 
Sida 1 av
1

Juliana

På Bikester hittar du cyklar och cykeltillbehör för alla tänkbara situationer. Märket Juliana har genomtänkta produkter som kan göra ditt liv som cyklist lättare. Självklart har vi på Bikester med Juliana i vårt stora sortiment av produkter från kända tillverkare och vi är stolta att kunna erbjuda dig som kund flera fördelaktiga erbjudanden på produkter från Juliana i vår butik.

Cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör är vår specialitet: Du kommer garanterat hitta flera intressanta produkter i Bikesters stora urval av produkter, och här ovanför ser du alla våra Juliana-produkter.

Fördelar med att handla från Bikester

Du handlar alltid riskfritt på Bikester. Skulle du till exempel vara osäker på att en produkt från Juliana kommer att passa ditt behov eller din cykel, kan du alltid returnera varan till oss helt kostnadsfritt. Är du tveksam till att du hittat den perfekta storleken eller färgen, så är det enkelt att följer en retursedel alltid med din beställning så att du enkelt kan returnera produkten.

Hittar du inte det du söker i vårt sortiment av Juliana produkter, så har vi många andra intressanta erbjudanden på cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör på Bikester.

Du handlar alltid till förmånliga priser med 100 dagars öppet köp och fri retur hos Bikester - din cykelbutik på nätet!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 40 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes