30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt över 750 kr6
40,000 Produkter 600 Märken
Cykelbutik online

ÖPPET SOM VANLIGT!

Vi på Bikester strävar efter att göra det möjligt för dig att leva ett mer aktivt och hälsosammare liv. Det är vår starkaste motivation och det vi arbetar för varje dag. Den senaste tiden har begreppet hälsa kommit att stå i fokus på ett sätt som många av oss inte är vana vid. Istället för att jaga nya mål och utmaningar så kretsar allt istället kring att hålla sig frisk i den mån det går.

Hela vårt team gör allt vi kan för att minska smittspridningen genom att jobba hemma och följa myndigheternas rekommendationer. Alla vi som har turen nog att vara friska kan fortfarande hitta en stund för avbrott från isoleringen i vår passion till cykling. Många gym håller stängt men en cykeltur kan fortfarande vara ett säkert alternativ för dig som vill få utlopp för din rörelseglädje.

I vår FAQ besvarar vi de viktigaste frågorna:

KAN JAG FORTFARANDE BESTÄLLA ONLINE?
Ja, du kan fortfarande beställa som vanligt, men tyvärr finns det stor risk för förseningar på grund av en mycket hög ordervolym: Internt i behandlingen av beställningen, i leveransen, med våra leveranspartners och hos kundservice.
JAG HAR LAGT EN ORDER HOS ER – VAD HÄNDER MED DEN?
Du kan vara säker på att vi kommer att behandla din beställning. På grund av en mycket hög ordervolym förekommer det för närvarande förseningar: Internt i behandlingen av beställningen, i leveransen, med våra leveranspartners och hos kundservice.
HAR ERA LEVERANSTIDER ÄNDRATS?
På grund av en mycket hög ordervolym upplever vi för närvarande inte bara förseningar internt när vi behandlar din order, utan också med våra leveranspartners. Innan du slutför din beställning kommer en uppskattad leveranstid att ges.
ERBJUDER NI KONTAKTLÖSA LEVERANSER?
Leveransföretagen tar sina egna åtgärder för att minimera kontakt så gott det går. Det inkluderar att lämna paketen på säkra platser och indirekta leveranser. Kontaktlösa leveranser är alltså ett alternativ i de flesta fall.
JAG ÄR I KARANTÄN, KAN JAG FORTFARANDE TA EMOT MIN LEVERANS?
Eftersom leveransföretagen kör som vanligt än så länge så borde det inte vara något som hindrar dig från att få din leverans. MEN om du är sjuk bör du se till att undvika kontakt med alla, så du bör därför se över hur du hanterar kontakten med andra människor. Har du beställt hemleverans bör du kontakta leveransföretaget och be dem lämna paketet utanför dörren för att undvika kontakt i högsta möjliga mån.
JAG ÄR I KARANTÄN, HUR LÅNG TID HAR JAG PÅ MIG ATT RETURNERA EN PRODUKT?
Vår returtid på 30 dagar bör inte påverka om du kan returnera din order. Om du behöver mer tid på grund av rådande situation, var vänlig kontakta vår kundtjänst.
JAG ÄR I KARANTÄN – KAN MIN ORDER FORTFARANDE BLI UPPHÄMTAD FÖR RETUR?

Med vår returpolicy med 30 dagars returrätt bör du kunna returnera din order när du inte är i karantän. Om inte, kontakta vår kundtjänst så hittar vi en lösning tillsammans.

Du kan fortfarande anordna så att varorna kan hämtas upp genom att maila vår kundtjänst. Mindre returer kan levereras genom ombud, beroende på leveransföretag. Vänligen se hemsidan för respektive leveransföretag för att se vilka valmöjligheter de erbjuder.

ÄR ER KUNDTJÄNST FORTFARANDE TILLGÄNGLIG?
Ja du kan fortfarande kontakta kundtjänst på email (service@bikester.se). Det är dock tyvärr inte möjligt att få kontakt via telefon eftersom vår personal jobbar hemifrån just nu. Vi ber om ursäkt för det men hoppas på ert överseende. Vi jobbar på att kunna få tillbaks telefonservicen igen så fort som möjligt.
ÄR BIKESTERBUTIKEN FORTFARANDE ÖPPEN?
Ja, den nya Bikesterbutiken på Uddvägen 5 är öppen som vanligt. Men håll dig uppdaterad på facebooksidan för att få senaste uppdateringarna om butiken.
VILKA ÅTGÄRDER TAR NI FÖR ATT FÖRHINDRA SPRIDNINGEN AV COVID-19 VIRUSET? 
Våra kunders och vår personals hälsa är vår högsta prioritet. Vi har skärpt alla hygienrutiner på våra lager och har infört ett skiftsystem för att minimera antalet människor som jobbar tillsammans samtidigt. Dessutom jobbar alla som kan hemifrån för att minska spridningen i samhället så gott det går.

Här på bikester.se håller vi alltid öppet och vi gör allt för att, så gott det går, upprätthålla samma standard trots rådande omständigheter. 

Var försiktig och ta hand om dig och dina medmänniskor.  

Vänligen,

Vi på BIKESTER

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy. För mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden. Jag godkänner