Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Upp till 20% rabatt - Creme Citybikes - De perfekta cyklarna för stadstrafik

Företagskund

HJC

20 Artiklar
Pris i kr
Kundrecensioner
HJC

HJC Sports - Hjälmar i världsklass

På HJC SPORTS strävar de efter att vi ska hitta och förnya oss själva, hitta balans och frid och leva i harmoni med våran omgivning.
Det låter rimligt samtidigt som vi helst vill fokusera på att de gör ergonomiska, snygga och säkra hjälmar.
Med många års erfarenhet och lärdom, har de utvecklat säkra och snygga hjälmar för motorcykel och har under senare tid även lagt sin fokus på cyklar. Det gillar vi på Bikester och är stolta att presentera cykelhjälmarna från HJC!

Sortera
 
Sida 1 av
1

HJC

På Bikester hittar du cyklar och cykeltillbehör för alla tänkbara situationer. Märket HJC har genomtänkta produkter som kan göra ditt liv som cyklist lättare. Självklart har vi på Bikester med HJC i vårt stora sortiment av produkter från kända tillverkare och vi är stolta att kunna erbjuda dig som kund flera fördelaktiga erbjudanden på produkter från HJC i vår butik.

Cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör är vår specialitet: Du kommer garanterat hitta flera intressanta produkter i Bikesters stora urval av produkter, och här ovanför ser du alla våra HJC-produkter.

Fördelar med att handla från Bikester

Du handlar alltid riskfritt på Bikester. Skulle du till exempel vara osäker på att en produkt från HJC kommer att passa ditt behov eller din cykel, kan du alltid returnera varan till oss helt kostnadsfritt. Är du tveksam till att du hittat den perfekta storleken eller färgen, så är det enkelt att följer en retursedel alltid med din beställning så att du enkelt kan returnera produkten.

Hittar du inte det du söker i vårt sortiment av HJC produkter, så har vi många andra intressanta erbjudanden på cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör på Bikester.

Du handlar alltid till förmånliga priser med 100 dagars öppet köp och fri retur hos Bikester - din cykelbutik på nätet!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.