Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Hawk 1 produkt

Kategorier
Pris i kr
Kundrecensioner
Hawk

Hawk beskriver sig själva som ett mountainbike-varumärke av den första timmen och pionjär inom modern cykelhistoria. Kvalitet, unik design och god valuta för pengarna har alltid varit stöttepelarna för framgång hos det Berlinbaserade företaget. I sortimentet finns fyra tydliga produktfamiljer - Blackline erbjuder den erfarna cyklisten mountainbikes till ett rimligt pris, Green energy innehåller elcyklar och pedelecs, Classic ger retrocykeln ett nytt ansikte med hjälp av motorcykel-looken från 1920-talet och sist men inte minst Nox Cycles som är varumärket för djärva mountainbikecyklister med de högsta kraven.

Sortera
 
Sida 1 av
1

Prisvärda mountainbikes från Hawk för både nybörjare och proffs på Bikester.se

Hawk är ett tyskt företag som tillverkar Mountainbikes. Företaget är inriktat på att tillverka prisvärda Mountainbikes av hög kvalitet och förmåga och har varit välkänt bland cykelentusiaster sedan man började verksamheten på 80-talet.
Hawk cyklar

Att tänka på när man ska köpa Mountainbike

Mountainbike slog igenom i Sverige på 80-talet och verkar bara öka i popularitet för varje år. Detta är inte så konstigt, med tanke på att det finns få aktiviteter som kombinerar utforskande av natur och omgivningar med energikickar som de man får när man i hög fart tar sig ner för en ojämn skogsväg. När det gäller Mountainbike så finns det framförallt två saker man måste tänka på som är absolut grundläggande för att få en kul cykelupplevelse. Först och främst måste man ha tillräckligt med skydd på sig, eftersom Mountainbike är en sport som trots allt är förenad med vissa risker. I alla fall om man inte har en bra hjälm, heltäckande skydd, och sist men inte minst, en bra cykel. För den som ska köpa sin första Mountainbike och inte vill lägga ut så mycket pengar finns det få märken som kan rekommenderas starkare än Hawk. Med en cykel tillverkad av Hawk vet man nämligen att man får en hållbar cykel som fungerar bra, samtidigt som priset inte är för högt. Här på Bikester.se finns flera av de populäraste och bästa cyklarna som Hawk kan erbjuda. Men vad bör man tänka på innan man köper en ny Mountainbike? Mountainbikes är ofta gjorda i antingen aluminium eller kolfiber. Båda två har sina fördelar, en cykel av kolfiber väger oftast lite mindre och ger en lite mindre stötig cykelupplevelse. Aluminium är också ett lätt material som dessutom är väldigt starkt. När det gäller Mountainbikes är det ett mycket vanligt material eftersom det går att styra lätt och som sagt håller för det mesta. När det gäller hur hackig cykelupplevelsen blir så fungerar oftast aluminium lika bra som kolfiber när det handlar om Mountainbikes, eftersom däcken är så pass tjocka och man ofta använder sig av en så kallad stötdämpare. Hawk använder aluminium i sina cyklar av just dessa anledningar, bland annat i sin mycket populära serie som kallas Blackline. I denna serie finns det många modeller och ett urval inkluderar bland annat:
  • Blackline 11
  • Blackline 22
  • Blackline 55
  • Blackline 77
  • Hawk Longtourer E-line
De olika modellerna i Blackline-serien har som synes helt enkelt fått olika nummer, där ett högre nummer betyder en bättre cykel till ett högre pris. När det gäller Blackline 11 så är detta antagligen den ultimata cykeln för en nybörjare som ännu inte har så stor koll på Mountainbikes. Blackline 11 är en billig cykel som har alla de funktioner man kan kräva utan att ha särskilt stor erfarenhet. Komponenterna kommer från etablerade och mycket välrenommerade tillverkare som Shimano och Suntour, och ramen i aluminium är mycket lätt, vilket gör att det känns lätt att styra cykeln. Det här är en perfekt Mountainbike att börja med och fungerar utmärkt att använda på både asfalt och ojämna underlag i krävande terräng. Går vi vidare till Blackline 22 så är detta en Mountainbike som definitivt också fungerar som en nybörjarcykel, men de med lite mer erfarenhet lär inte heller bli besvikna. Denna modell klarar nämligen av tuffa skogspartier lika väl som den fungerar utmärkt i stadsmiljö. För ungdomar som har lärt sig grunderna i den tuffa MTB-sporten så är det en lämplig steg två-cykel.

Mountainbikes av hög kvalitet från Hawk – här på Bikester.se

Blackline 55 är en mountainbike som även proffsen skulle uppskatta. Denna cykel klarar hårda, leriga och blöta terränger galant, och erbjuder mycket god styrförmåga och tålighet. Med Blackline 55 har man total kontroll över tuffa underlag och cyklingen blir precis så rolig som den kan vara. Slutligen har vi då Blackline 77. Detta är kronan i juvelen hos sortimentet från Hawk och en Mountainbike av toppklass, samtidigt som priset är förhållandevis lågt. Denna cykel gör att man kan uppnå bättre resultat än någonsin tidigare och är utmärkt för alla tänkbara förhållanden i skog och mark. Därmed är Blackline 77 är en riktigt prisvärd Mountainbike och det bästa Blackline-serien har att erbjuda.

Elcyklar från Hawk

Hawk är ett märke som tidigt började satsa på så kallade elcyklar. Detta är cyklar som med elektricitet ger hjälp på traven upp till en viss hastighet, i Sverige max 25 km/h. Om cykeln har en motor som ger hastigheter över detta, räknas de som moped vilket medför ökade krav på säkerhet med mera. Elcyklar varierar stort världen över. En del varianter har en mycket liten motor som endast ger en liten skjuts framåt när man trampar med en viss rotationshastighet medan andra är mer lika mopeder. I Tyskland och Holland är fenomenet med elcyklar stort, medan det i Sverige ännu inte har blivit lika utbrett. Hawk har en elcykel som kallas Longtourer som finns här på Bikester.se. Denna är utmärkt när man ska på längre resor och inte vill behöva pausa lika mycket som vanligt cyklande kanske innebär för många. Med en elcykel från Hawk orkar man lite längre, vilket både är kul och praktiskt. Elcyklar är antagligen något vi kommer att få se mer av i framtiden eftersom de har större möjligheter när det gäller att färdas på längre sträckor än vanliga cyklar, samtidigt som de är ett mycket miljövänligare fordon än mopeder och bilar. Är du sugen på att testa en elcykel är Hawk ett utmärkt val och du kan köpa den på Bikester.se. Som alltid gäller 100 dagars öppet köp vid obruten förpackning.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.