Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Trendig innovation – Cyklar från märken i framkant

Företagskund

Hamax Caress

7 Artiklar
Kategorier
Pris i kr
Kundrecensioner
Sortera
 
Sida 1 av
1

Hamax Caress - funktionella cykelbarnstolar

Visst är det roligt att kunna ta med sina små barn på cykeln, och med säkra och funktionella cykelbarnstolar, till exempel Hamax Caress, blir cykelturen ett rent nöje för både förälder och barn. Man kan ta med barnet i cykelbarnstol när det kan sitta stadigt själv, det vill säga från cirka nio månaders ålder, och den kan användas tills barnet väger 22 kilo. Det finns två viktklasser för cykelsitsar: upp till 15 kg och upp till 22 kg. Här på Bikester finner du alla slags tillbehör till cyklar och naturligtvis också Hamax Caress cykelbarnstolar. Hamax är ett av de populäraste märkena och Hamax Caress en omtyckt modell.

Plast & form blev till Hamax

Hamax startade redan 1958 under namnet Plast och Form, och det första man tillverkade var vinterprodukter som pulkor och miniskidor. 1978 blev namnet Hamax AS och 1981 producerades den första cykelsitsen. Alltsedan dess har man satsat på utvecklingen av kvalitet, design, säkerhet och funktionalitet. Alla sitsar är säkerhetsgodkända och gjorda av återvinningsbar polypropylen. Hamax har sitt huvudkontor i Norge utvecklingsavdelningen ligger i Holland. Tänk på följande när du ska köpa cykelbarnstol:Hamax Caress
  • Sitsen ska ha sidoskydd vid fötterna så de inte fastnar i hjulen.
  • Ryggstödet ska vara högt så inte barnet får nackskador.
  • Kontrollera att den går lätt att fästa på cykeln.
  • Den ska vara godkänd enligt europeisk kvalitets- och säkerhetsstandard EN14344.
  • Hamax Caress uppfyller naturligtvis alla dessa punkter.

Säkert och bekvämt för barnen

Hamax Caress cykelsitsar är av bra kvalitet och har många funktionella finesser. Några exempel är justerbart ryggstöd allteftersom barnet växer, reglerbara säkerhetsbälten och fotstöd, sköna axelkuddar på säkerhetsbältet, integrerad stoppning, en sovfunktion, det vill säga att du kan luta sätet bakåt upp till 20 grader, vilket gör det bekvämt för barnet när det sover, fotremmar runt barnets fötter och reflexer bak så man syns bra i trafiken. Smidigt är att kunna knäppa bältet med bara en hand när man ska stödja cykeln med den andra samtidigt som barnet inte ska kunna låsa upp det. Cykelbarnstolar kan monteras på pakethållaren eller direkt på sadelstolpen med Hamax Caress smarta fästanordningar. Tänk också på att cykeln bör ha skärm och ekerskydd för att förhindra att barnet fastnar med fötterna i hjulet. Med Hamax Caress kan du alltså alltid känna dig trygg när du cyklar med ditt barn.

Enkelt och tryggt på Bikester

Köp din Hamax Caress på Bikester. Här är det både lätt och tryggt att handla. I vår nätbutik beställer du enkelt din cykelbarnstol och andra cykeltillbehör från vårt stora sortiment och får dina varor inom bara några dagar. Returrätten är 100 dagar, vilket känns tryggt om det skulle vara några problem. Med en Hamax Caress cykelbarnstol kan sedan både du och barnet njuta av cykelturen!

Kolla gärna in våra andra barnstolar från Hamax:  Hamax Siesta | BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes