Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

VINTERREA 2019! - Upp till 70% rabatt

Företagskund

GT Bicycles

Fun Is Serious Business
GT står för Gary Turner, grundaren av varumärket, som ursprungligen reparerade trumpeter, tills hans son regelbundet började krascha sin cykel. Efter en av hans sons incidenter så modifierade Turner hans cykel. Cykelramarna vid den tiden var av låg kvalitet, så han började konstruera bättre versioner och lärde samtidigt känna cykelbutiksägaren Richard Long som han stötte ihop med på en närliggande cykelbana. Dessa två cykelentusiaster gick samman och började utveckla nya idéer och tillverka högkvalitativa produkter för mountainbikes, som lade grunden till GT-cyklar 1979.
Märket gjorde sig snabbt ett namn inom MTB-världen och producerar innovativa hardtails och heldämpade cyklar med och utan pedalsupport. Deras modeller imponerar både proffs och fritidsåkare tack vare deras prestanda i tuff terräng och branta downhills.

Mountainbikes

Nyheter från GT

Fler cyklar från GT

Mer om GT Bicycles

GT Avalanche Series
Avalanche är en av GT Bicycles mest anrika produktserie och kallas ofta för Zaskar's lillebror, en annan serie cyklar från GT. Utrustad med mängder av funktioner och en aluminiumram av high end-kvalitet, gör att du kommer att få uppleva massor av cykelglädje utan att gräva så djupt i plånboken.

Till Avalanche-serien >

GT Bikes Grade Series
Svårt att bestämma dig? Grade-serien funkar lika bra på grusvägar som på nylagd asfalt. De högteknologiska modellerna i serien presterar på blandade underlag och passar för allsidig cykling. Med Grade kan du själv bestämma i stunden vart du vill cykla.

Till Grade-serien>

GT livstidsgaranti

Registrera ramen på din cykel på GTBICYCLES.COM, för att göra tvåårsgarantin till livstidsgaranti. All information om livstidsgarantin finns här.

GT Bicycles

46 Artiklar
Sortera
 
Sida 1 av
1

GT bikes hos oss på Bikester.se

På Bikester hittar du cyklar och cykeltillbehör för alla tänkbara situationer. Märket GT Bicycles har genomtänkta produkter som kan göra ditt liv som cyklist lättare. Självklart har vi på Bikester med GT Bicycles i vårt stora sortiment av produkter från kända tillverkare och vi är stolta att kunna erbjuda dig som kund flera fördelaktiga erbjudanden på produkter från GT Bicycles i vår butik.

Cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör är vår specialitet: Du kommer garanterat hitta flera intressanta produkter i Bikesters stora urval av produkter, och här ovanför ser du alla våra GT Bicycles-produkter.

Fördelar med att handla från Bikester

Du handlar alltid riskfritt på Bikester. Skulle du till exempel vara osäker på att en produkt från GT Bicycles kommer att passa ditt behov eller din cykel, kan du alltid returnera varan till oss helt kostnadsfritt. Är du tveksam till att du hittat den perfekta storleken eller färgen, så är det enkelt att följer en retursedel alltid med din beställning så att du enkelt kan returnera produkten.

Hittar du inte det du söker i vårt sortiment av GT Bicycles produkter, så har vi många andra intressanta erbjudanden på cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör på Bikester.

Du handlar alltid till förmånliga priser med 100 dagars öppet köp och fri retur hos Bikester - din cykelbutik på nätet!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.