Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Covid-19: Vi fortsätter att leverera som vanligt! - Till vår FAQ

Företagskund

GORE RUNNING WEAR

14 Artiklar
Sortera
 
Sida 1 av
1

Löparkläder från GORE RUNNING WEAR

Om du behöver löparkläder av högsta kvalitet kan du sluta leta. För är det något GORE WEAR kan så är det kläder för löpning. Alla kläder från GORE är i Gore-Tex-material som garanterat håller dig både varm och torr. Gore-Tex-textilen är 20 000 gånger mindre än en vattendroppe, vilket gör att vatten och vind inte kan ta sig innanför plagget. GORE producerar genomtänkta kläder som underlättar ditt liv som löpare eller cyklist. Så vill du ha en torr och varm löprunda är löparkläder från GORE bland det bästa du kan ha på dig!

Samarbetar med professionella atleter

GORE är ett erkänt varumärke som gör kläder för både löpare och cyklister. I sin strävan att hela tiden utvecklas och producera kläder av hög kvalitet samarbetar GORE med ledande professionella idrottare, bland annat olympiska mästare inom cykling. Genom att undersöka och testa funktionskläder på idrottsstjärnor ligger GORE ständigt i framkant för utvecklingen av högkvalitativa löparkläder.
Gore Running Wear Hos GORE hittar du en stor mängd funktionella löparkläder. När du väljer vad du ska ha är det bra att ta hänsyn till följande frågor:
  • Var du ska löpa?
  • När du ska löpa?
  • Hur långt du ska löpa?
  • Vilken typ av löpning handlar det om?
Utifrån dessa frågor hittar du hos Bikester.se allt du kan tänka dig inom löparkläder från GORE. Allt du behöver för ett aktivt liv finns i GORE’s sortiment. Löparjackorna från GORE är mycket uppskattade och finns i olika modeller och färger till både dam och herr. Behöver du en löparjacka som tåler både vind, vatten och som andas hittar du få bättre alternativ än GORE’s jackor. Den framstående Gore-Tex-teknologin används vid de flesta av GORE’s jackor och gör att yttre påfrestningar riskerar att påverka din träning i mycket mindre utsträckning. Utöver jackorna består det breda utbudet av löarbyxor, löpartröjor, löparshorts och andra tillbehör som mössor och vantar.

GORE är ett säkert kort

Alla kläder från GORE är designade för att klara tuffa förhållanden som regn och hård vind. Med löparkläder från GORE får du bästa möjliga förutsättningar för din träning och för att nå dina mål. Om du väljer GORE får du träningskläder av högsta kvalitet som håller år efter år. Alla produkter i sortimentet håller samma höga standard, vilket gör GORE till ett säkert kort när man ska välja kläder för ett aktivt liv.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Stängd telefonlinje
Mer information
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 40 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes