Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Covid-19: Vi fortsätter att leverera som vanligt! - Till vår FAQ

Företagskund

GORE BIKE WEAR

15 Artiklar
GORE BIKE WEAR

Innovativa och tekniska kvalitetskläder

GORE BIKE WEAR står för innovation, passform, kvalitet och hållbarhet. Deras utbud erbjuder produkter för alla cyklister - landsvägscyklister, cykelpendlare och MTB-cyklister- och är utformade efter behoven hos varje enskild cyklist. Gore designar tekniska kläder för alla väderförhållanden så att du kan fokusera på vad du älskar att göra - cykla!

Sortera
 
Sida 1 av
1

Gore bike wear cykelkläder på Bikester

Cykelkläder från Gore bike wear hos Bikester

Gore bike wear erbjuder dig ett komplett sortiment av cykelkläder. Oavsett var och hur du älskar att cykla finns det kläder från Gore bike wear som kommer att passa. Brant i skogen, platt på vägen eller pendling till jobbet? Gore har produkter för alla dessa ändamål, och inte minst är de av bästa kvalitet. Med hjälp av Gore bike wear behöver du inte tänka på något annat än cyklingen, Gore bike wear sköter resten!
Kläderna från Gore bike wear är utvecklade och designade med dig som cyklist i åtanke. Allt från placering av fickor till passform är gjort för att du ska kunna dra nytta av det när du sätter dig på cykeln.

Tekniska kläder som fungerar tillsammans

Gore bike wear tillverkar tekniska kläder vars funktion kommer hjälpa dig då sitter på cykeln. Allt från fukttransport till vattentäthet gör att du kan njuta mer av cykelturen, oavsett väder och förhållanden. Med högkvalitativa lösningar så som Gore tex och Windstopper kan du vara säker på att plagg från Gore bike wear kommer att prestera om och om igen. Dessutom kan du kombinera kläderna från Gore bike wear för att få det optimala systemet. Ta till exempel en funktionströja närmst kroppen, ett förstärkningsplagg på det och avsluta med en vind- eller vattentät jacka så har du ett högpresterande lager-på-lagersystem.
Gore bike wear I tillägg till dina högpresterande cykelkläder från Gore bike wear kan du komplettera din cykelutrustning med:
  • Cykelhjälm
  • Reperationskit
  • Vattenflaska
  • Cykeldator
Kombination av rätt utrustning och rätt kläder kommer göra din cykelupplevelse ännu mer behaglig!

Välj plagg beroende på förhållanden

Gore bike wear har kläder som passar för alla typer av väder och det bästa är om du väljer rätt plagg utifrån rådande förhållanden. Är det till exempel väldigt varmt blir kanske en vattentät jacka överflödig, även om det blåser väldigt mycket. Då är det bättre att satsa på till exempel en Windstopper. Det faktum att kläderna från Gore bike wear håller väldigt hög kvalitet i kombination med det stora utbudet gör att du kan vara säker på att hitta en kombination som passar för just de förhållanden som du ska cykla i. Så kolla in vårt utbud av Gore bike wear på Bikester.se!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Stängd telefonlinje
Mer information
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 40 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes