Cykelbutik online
Festliga priser med upp till 70 %¹ rabatt
30 DAGARS ÖPPET KÖP, FRI RETUR
Fri frakt över 900 kr 6, Cyklar 299 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR
GoPro
Actionkameror och tillbehör. Målsättningen är att göra väldens bästa och mest mångsidiga HD-kamera för äventyrliga och extrema aktiviteter. Vill du skapa bra minnen av dina action- och äventyrsupplevelser kommer du långt med produkter från GoPro! GoPro utvecklades ursprungligen för surfing och har sedan dess gjort sig stora inom många actionsporter. Du behöver inte vara ett proffs för att uppskatta dess egenskaper. GoPros kameror tar imponerande bilder och videoklipp.

GoPro

1 Produkt
Filter
Återställ

Färger

  • vit

Pris

kr
till
kr
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Kategorier
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
GoPro Wi-Fi BacPac
GoPro Wi-Fi BacPac
GoPro
Wi-Fi BacPac
Rek. 799 kr 475 kr
Snabb frakt
- 40 %

Handla dina GoPro Produkter billigt online på Bikester.se

GoPro är ett företag som tillverkar kameror som lämpar sig väl att ta med på cykelturer. Nu pratar vi om ALLA typer av cykelturer. Down Hill, Freestyle eller en lugn cykelsemester. Dessa kameror tål dessutom regn, snöfall och kyla. Det är inte för inte de går under namnet ”action camera” i folkmun. En GoPro kamera fästs vanligtvis i hjälmen, men olika tillbehör gör att den kan fästas i stort sett överallt. Detta gör att du har möjlighet att återuppleva upplevelserna på nytt eller granska tricks för att sedan förfina och slipa på detaljerna. Kamerorna finns i olika modeller och vissa i HD-format - Allt för att upplevelserna ska bli så autentiska som möjligt.

GoPro har kamera tre olika modeller i HD

Det finns tre modeller av GoPro HD-kameror, alla heter de GoPro HD Hero, men är uppdelade med siffrorna 1, 2, och 3. Den första modellen som kom har siffran nummer ett och den modernaste varianten har siffran nummer 3. Den första modellen filmar 60 bilder i sekunden och har en inbyggd mikrofon. Den är vattenresistent och det går även att ta vanliga kort med denna kamera. Den andra generationes kamera från GoPro väger väldigt lite och tar minimalt med plats. Eftersom kameran är så liten är den otrolig smidig att fästa på olika ytor, vilket är idealiskt vid cylkelturer. Den har möjlighet att filma i 170 graders vinkel och är en av de absolut bästa kameror som finns på marknaden och precis som sin föregångare är den vattentät ned till 60 meter. Den nyaste modellen GoPro HD Hero 3 finns i tre olika varianter: White, silver och Black edition. White edition är den minst tekniska av dem och tar 3 bilder i sekunden. Kameran har fem megapixlar. Silver edition har elva megapixlar och tar 10 bilder i sekunden. Black edition är den mest avancerade modellen av en GoPro kamera. Den är utrustad med WiFi och gör det möjligt att spela in i slowmotion. Den tar 30 bilder i sekunden och har tolv megapixlar. Alla kameror av tredje generationen hos GoPro är både mindre till storleken och till vikten jämfört med dess föregångare och de laddas med lithium-jon batterier. GoPro Kamera Online

Att fästa kameran

Det finns många olika sätt att fästa sin kamera på. Beroende på vilken synvinkel som önskas på filmen går det att köpa tillbehör för att få en sådan maximal effekt på sina filmer som möjligt. Eftersom det finns möjligt att filma i 3D med dessa kameror så blir det än mer som att återuppleva stunden beroende på var kameran fästs. Det finns fyra fiffiga lösningar för detta att köpa till sin kamera:

  • Ride hero mount
  • Suction Cup Mount
  • Grab bag
  • GoPro HD Wrist Housing
  • Chest Mount Harness
Ride hero mount gör det möjligt att fästa kameran på cylinderformade föremål. Den lämpar sig därför alldeles utmärkt till cyklar. Den fästs med enkelhelt på styret, men den går även att fästa på vissa typer av cykelramar. Suction Cup Mount har en sugkoppsliknande funktion och det extravaganta med denna är dess kapacitet att klara av snabba hastigheter. Kameran sitter som gjuten och är stabil ända upp till 200 kilometer i timmen. Grab bag är ett set fullt med tillbehör, som dess engelska namn antyder, och är lätt att ta med på turerna. Grab bag innehar olika produkter som gör det möjligt att fästa kameran i stort sett var som helst. GoPro HD Wrist Housing är ett band där kameran kan fästas för att därefter sättas på kroppen. Den fungerar såväl på handleden som på fotvristen. Chest Mount Harness är en väst som det går att justera storleken på. Kameran placeras vid bröstet och detta resulterar i att det går att ställa in vinkeln så att även ben och armar blir synliga på filmen.

Tillbehör

För att kunna använda sin kamera optimalt finns det många olika tillbehör ute för försäljning. En auto charger gör att du inte behöver leta reda på ett eluttag om batteriet är urladdat, utan kameran kan användas via en USB-port istället. Reservbatterier att ta med gör att filminspelningarna kan bli extra långa och minneskortet gör att mycket material kan spelas in och lagras på kameran. Ett GoPro Wi-Fi kombo kit ger möjligheten att streama ut filmerna live, en rolig detalj där polarna kan se tricksen eller semesterupplevelserna direkt framför datorn. Denna utrustning kan kopplas samman med en smartphone, så en dator på plats behövs inte. Med detta tillbehör kan kameran även fjärrstyras och ända upp till 50 kameror kopplas samman för att få med alla olika vinklar som gör filmen mer detaljrik. Vill man filma i områden med växlande klimat, finns ett skydd som motverkar imma på linsen. Detta är exemplariskt för de som vill filma medan cykeln åker Down Hill. Det finns även färdiga kit där kameran redan sitter monterad på utrustningen, en av dessa är helmet kit. Det finns hur många saker som helst att utrusta sin kamera med, men även utan några av alla dessa pinaler är kameran från GoPro den bästa på marknaden och mycket tålig, då den tål både vatten och hetta. Höljet som skyddar kameran gör att den är helt briljant då det gäller skydd vid fallskador.