BRIGHT FRIDAY | Lys upp tillvaron - grymma erbjudanden!
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt över 750 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR
Cykelbutik online

Gococo

1 Produkt
Filter
Återställ

Färger

  • pink

Pris

kr
till
kr
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Kategorier
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Gococo Compression Socks cerise cerise
Superdeals
Gococo
Compression Socks cerise
319 kr 165 kr
- 48 %
  • Versioner: L | 40-45cm
Gococo Compression Socks cerise
Ytterligare information

Strumpor från Gococo hittar du hos Bikester.se

Gococo är det skandinaviska strumpmärket som skapar produkter utformade för att hjälpa dig i motionsspåren. Hos dem kan du hitta ett brett utbud av ullstrumpor, kompressionsstrumpor och sportstrumpor, för att tillgodose alla olika behov du har. Gococos signum har sedan start varit funktion och stil. Med sin typiskt skandinaviska design har de snabbt blivit mycket populära hos sina användare.

Det ultimata stödet i motionsspåren

Hos Gococo hittar du alla strumpor du kan tänkas behöva. Men när du ska förbereda ditt äventyr och letar efter rätt produkter är det bra att överväga vissa saker innan du ger dig iväg:

  • Vilken aktivitet kommer du att ägna dig åt?
  • Vilken terräng kommer du hantera?
  • Hur långt ska du ta dig?
  • Vilket väder kommer du ha under resan?
Utifrån dessa frågor hittar du hos Bikester.se ett stort sortiment av strumpor från Gococo. Deras design är utformad för att passa den aktiva kvinnan och mannen. Deras gedigna erfarenhet och stora kompetens har hjälpt dem att skapa strumpor lämpade för såväl gymmet som löparspåret. Gococo Technical Cushion SocksDet finns till exempel ett brett sortiment att hitta bara under ullstrumpor. Varje strumpa är utformad med ett syfte. Ska du åka längdskidor och behöver både stöd och värme? Eller håller du på med swimrun och behöver strumpor som ger ett smärtfritt stöd och samtidigt torkar snabbt? Då kan Gococo hjälpa dig.

Marknadens mest snabbtorkande material

Gococos usp är deras förmåga att erbjuda ett sådant brett utbud och mot en sådan bred publik. Deras produkter kan nämligen likväl användas av en vanlig motionär som en elitidrottare. Det enda som måste klargöras innan du ger dig iväg är egentligen vilken typ av aktivitet du tänker ägna dig åt. Beroende på vad du ska göra finns olika behov att fylla. Om du kommer att åka skidor kanske en ullstrumpa är att föredra. Medan en kompressionsstrumpa är bättre vid en längre springtur. Vilken aktivitet eller strumpa du än väljer är de alla utrustade med 37.5 Technology® som är det mest snabbtorkande funktionsmaterialet på marknaden. Hos Bikester.se kan du hitta ett brett sortiment av Gococos produkter. Hos oss handlar du alltid till förmånliga priser, har 100 dagars öppet köp och fri retur. Bikester – din cykelbutik på nätet

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy. För mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden. Jag godkänner