Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Giant Glory

1 produkt
Kategorier
Välj
  • 1
  • 1
Pris i kr
Sortera
 
Sida 1 av
1

Giant Glory

Giant Glory är modellserien från Giant med högkvalitativa och exklusiva tävlingscyklar för dig som vill prestera extra mycket när du kör "off road". Dessa så kallade freeride och downhill-cyklar är perfekt designade och anpassade för dig som föredrar att köra hårt och snabbt på träning såväl som på tävling. Du kommer förmodligen att uppskatta det prestationsinriktade och ambitiösa i denna modellserie, som hand i handske. Giant Glory är perfekt för dig som föredrar att träna och tävla snarare än att motionscykla lite då och då när du känner för en sportig fritidsaktivitet eller som ett trevligt inslag i ditt val av livsstil. Om du är tävlingsinriktad och vill mäta dina framsteg med andra som har samma mål som du så är Giant Glory den perfekta cykeln för dig. Giant har designat och tillverkat cyklar av hög kvalitet i flera decennier och har alltid haft som målsättning att du som cyklist skall få en alldeles extra bra upplevelse, något utöver det vanliga. Tanken är att dina förväntningar vida ska överträffas då du får chansen att prova en av dessa slitstarka och pålitliga cyklar. Alla komponenter är noga utvalda för att utförandet skall ge en så optimal funktionalitet som möjligt. För att du ska få möjligheten att prova någon av de mest exklusiva cyklarna från Giant presenterar vi här vårt utbud av modellen Giant Glory.
Giant Glory

Giant Glory 1, svart/vit

Giant Glory 1 i 2011 års modell är en svart/vit downhill-cykel för dig som lägger prestige i att lämna vägarna för att köra i guppig och tuff terräng. Cykelns fjädring och stötdämpande funktioner har anpassats extra väl för att på ett alldeles förträffligt sätt ta hand om hårda stötar och tuffa tag. Detta är en riktigt slitstark och pålitlig cykel för dig som vill kunna köra extra hårt på träning såväl som i tävlingssammanhang. Den ramstorlek (cm) som erbjuds denna cykel ser du här:
  • 43
Giant Glory 1 passar dig som menar allvar med dina ansträngningar för att successivt nå bättre resultat i downhill, en cykel att utvecklas med.

Giant Glory 1, svart

Giant Glory 1 av årsmodell 2012 är en estetiskt tilltalande svart cykel för downhillåkare som satsar seriöst på att förkovra sig inom sporten. Denna modell har 9 växlar och ett hydrauliskt skivbromssystem, vilket gör att du med all säkerhet kan lita på cykelns bromsförmåga. Detta är cykeln för dig som vill ha en alldeles utomordentligt pålitlig och snabb downhill-cykel av bästa kvalitet. Den ramstorlek (cm) som Giant Glory 1 (2012) finns med ser du här:
  • 41
Har du svårt att veta vilken modell som passar dig och dina behov bäst så tveka inte att fråga oss. Vi kan Giants sortiment och hjälper dig gärna.

Giant Glory 0, vit

Giant Glory 0, modellår 2012, är en extraordinärt exklusiv cykel för freeride och downhill. Cykeln är klassigt vit och har 10 växlar samt hydrauliska skivbromsar. vill du väcka uppmärksamhet bland dina konkurrenter och ge dem en riktigt snabb och tuff utmanare så ska du välja denna variant av Giant Glory. Den ramstorlek (cm) erbjuds hos denna svårslagna cykel ser du här:
  • 43
Detta är en cykel för dig som verkligen inte nöjer dig med något annat än det allra bästa. Bättre prestanda och högre pålitlighet är svårt att finna. En cykel för dig som gör allt för att träna med högsta effektivitet och som strävar efter att nå allra högst upp på prispallen.
Ta en titt på våra andra modeller från Giant:


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.