Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Giant Defy

2 Artiklar
Kategorier
Välj
  • 2
  • 2
Pris i kr
Kundrecensioner
Sortera
 
Sida 1 av
1

Giant Defy

Giant Defy är en modell av tävlingscyklar för racing. Modellen passar utmärkt för dig som testar dina gränser på träning och i tävling "on road". Du kör helst långa och snabba uthållighetspass på vägar såväl som större stigar. Din målsättning och dina ambitioner är att hela tiden pressa dig själv till att bli lite bättre, du ska helt enkelt bli bäst. Att kunna ge sig ut på ett krävande träningspass är viktigare för dig än att köra en trevlig motionsrunda i det fria. Fitness och hälsa i all ära, men du är ute efter att pressa dig extra hårt och konkurrera med andra likasinnade. Giant Defy är den perfekta cykeln för dig som menar allvar med din träning och som vill avancera när det gäller tävlingsresultat. Giant Defy finns i flera olika varianter och utföranden, allt för att passa dina behov och önskemål. Oavsett vilken nivå du tränar och tävlar på så finns en perfekt anpassad racercykel för dig. Några av de modeller som finns på marknaden är Defy, Defy Composite, Defy Advanced och Defy Advanced SL. Giant är en välkänd cykeltillverkare som i mer än 40 år har arbetat aktivt och målmedvetet med att designa och producera cyklar av mycket hög kvalitet. I fokus är hur du upplever din cykel, det viktiga är att dina upplevelser på en cykel från Giant alltid överträffar dina högt ställda förväntningar. De modeller av tävlings- och racercyklar i Giant Defy-serien som vi har valt ut, för att vi är övertygade om att de kan passa dig och dina ambitioner på vägarna och i tävlingssammanhang, finner du här:
Giant Defy

Giant Defy 3 Triple

Giant Defy 3 Triple är en vit racercykel från modellåret 2012. Cykeln är smart designad för höga hastigheter. Med sina 27 växlar och en vikt på 9,4 kg är detta en riktigt uthållig och högpresterande tävlingscykel. Något för dig som med lätthet både vill kunna ta dig upp för de branta backarna och köra riktigt snabbt på de plana raksträckorna. Ramen till denna cykel finns i följande storlekar (cm):
  • 46.5, 50, 53.5, 55.5, 58.5
Kontakta oss om du är osäker på vilken ramstorlek som passar dig. Giant Defy 3 Triple är tack vare den låga vikten ett förträffligt val för den som vill ha en pigg och väl balanserad cykel i träning såväl som tävling. Ett riktigt bra val för dig som menar allvar.

Giant Defy 2 Triple

Giant Defy 2 Triple är en racercykel med 30 växlar, årsmodell 2012. Cykeln väger endast 8,8 kg och levereras i en snygg och sportig svart/röd färgkombination. Giant Defy 2 Triple är designad för tävling och snabba race; den låga vikten gör att du lite enklare kan ta dig fram extra snabbt. Alla delar har anpassats för att du ska kunna prestera maximalt. De 30 växlarna gör att du på ett smidigt sätt kan lägga din energi på att vinna tid och din sittposition är perfekt för att ge ett så lågt luftmotstånd som möjligt. De ramstorlekar (cm) som finns att välja bland till denna cykel finner du här:
  • 46.5, 53.5
Giant Defy 2 Triple är en högpresterande, uthållig och slitstark lättviktare för dig som vill köra lite extra hårt på träning och tävling. Om du är osäker på vilken cykel som passar dig bäst så fråga oss, vi kan alla cyklar från Giant och hjälper dig gärn

Fler Giant cyklar:  Giant Talon |  Giant Seek |  Giant Trinity |  Giant Reign |  Giant Trance |  Giant TCR | BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.