Cykelbutik online
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR
Tyvärr är den önskade produkten för närvarande slutsåld

Fenix 6 Pro Solar GPS Smartklocka svart/grå

ID: 1279407

- 1 190 kr
8 385 kr
7 195 kr SEK
inkl. moms, Fri frakt
  • svart/grå
  • vit/blå

Jag vill bli kontaktad när artikeln är tillgänglig.

Om varan inte dyker upp i lager igen inom 3 månader så kommer vi automatiskt radera din begäran.
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Värt att veta

Garmin Fenix 6 Pro Solar GPS Smartklocka svart/grå (black/slate grey)

Den här produktbeskrivningen är automatiskt översatt. Vi beklagar eventuella fel.

Längre kraft för nya mål
Den integrerade solcellslinsen Power Glass förlänger batteriets livslängd. Håll dig utomhus längre med den här GPS-smartklockan för multisport.

Robust och hög kvalitet
Den robusta och högkvalitativa designen har en 1,3-tums skärm. Den har testats i enlighet med amerikanska militära standarder för termisk prestanda, stöttålighet och vattentålighet.

Exklusivt material
Välj en titanring, en stålring eller en DLC-belagd ring för att matcha din livsstil.

Förinstallerade sportappar
Använd förinstallerade aktivitetsprofiler för trailrunning, simning, löpning, cykling, vandring, rodd, skidåkning, golf, surfing, klättring inomhus med mera.

App för skidturer
Den här profilen har utvecklats för skidturister och registrerar upp- och nedgångsinformation med detaljerade höjddata separat.

MTB Dynamics
Spara detaljerna för varje tur med mountainbikeavläsningar och speciella grus- och flödesdata. De här uppgifterna används för att utvärdera hur svår leden är och hur smidig körstilen är i nedförsbacke, så att du har värden som du kan överträffa nästa gång.

Surf-funktion
Surfarna, var uppmärksamma! fēnix 6 - Pro Solar Edition är kompatibel med surfline-sessioner. Den skapar en video av varje våg du åker på framför en surfline-kamera. Titta på videorna senare och ta reda på hur du surfade.

Animerade utbildningar
Den här klockan har animerade konditions-, styrke-, yoga- och pilatespass med enkla instruktioner som du kan se på klockans display. Välj en av de förinstallerade animerade träningspassen eller ladda ner fler träningspass från vår onlinecommunity Garmin Connect.

Mätning av hjärtfrekvens på handleden
Den optimerade tekniken för pulsmätning fastställer intensiteten i dina träningsaktiviteter och din pulsvariabilitet även under vatten.

Avancerad sömnanalys
Få fullständig information om din lätta, djupa och REM-sömn samt pulsoximetri-2 och andningsdata. Visa all data i en särskild widget som innehåller din stresspoäng och andra insikter.

Vattenförbrukning
Ett tillräckligt vätskeintag är viktigt för din hälsa. Registrera hur mycket vatten du dricker varje dag och se om du dricker lika mycket från dag till dag.

PACEPRO-teknik
Den hittills unika PacePro-funktionen ger en dynamisk tempoinställning som tar hänsyn till ruttprofilen och dina önskemål om du vill ta dig an klättringarna måttligt eller ambitiöst. Du vet alltså exakt om du är för snabb eller för långsam på det aktuella avsnittet av rutten.

Golfbanor
Få tillgång till CourseView-kartor i färg för mer än 41 000 golfbanor världen över. Använd även knappens målval och PlaysLike-avståndsfunktionen.

Solcellsdrivet batteri
I byggnaden räcker batteriet i upp till 9 dagar. Om Smartwatch-läget är aktiverat och enheten laddas med solcellsladdning kan den till och med hålla i upp till 10,5 dagar. I GPS-läge kan du få 25 timmars batteritid inomhus och 28 timmars batteritid på en solcellsladdning.

Climbpro-funktion
ClimbPro-funktionen visar dig automatiskt den återstående stigningen och lutningen när du följer en rutt eller ett spår i uppförsbacke. På så sätt kan du se hur mycket du har framför dig och bättre hantera dina krafter under resten av resan.

Stöd för flera satelliter
Använd flera globala navigationssatellitsystem (GPS, GLONASS och Galileo) för att få bättre positionering i svårare miljöer än om enbart GPS används.

Puls OX
Övervaka syremättnaden i blodet med Pulse Ox Sensor2 och se hur syremättnaden i blodet förändras med höjden. Nu kan du se hur väl din kropp tar upp syre.

Acklimatisering
Den här widgeten visar aktuell höjd, acklimatiserad höjd och motsvarande pulsoxiddata2, hjärtfrekvens1 och andningsfrekvens, så att du kan se hur din kropp anpassar sig till den aktuella höjden.

Topoactice Europa och skidkartor
Navigera på dina äventyr med den förinstallerade TopoActive Europe-kartan. Visa namn på skidbackar och svårighetsgrader för 2 000 skidorter över hela världen.

Smarta meddelanden
Från och med nu kommer du aldrig att missa ett meddelande från dina vänner, oavsett om du håller på med sport eller bara njuter av din fritid. Ta emot e-post, SMS-meddelanden och varningar direkt på klockan när den är kopplad till en kompatibel enhet.

Musikappar
Lagra upp till 2,000åtar på enheten eller få tillgång till streamingappar från kompatibla tjänster som Spotify, Deezer och Amazon Music. Lyssna sedan på musik via Bluetooth-hörlurar.

Detaljer

 • Klockglasmaterial: Power Glass
 • Material: fiberförstärkt polymer med metallhölje på baksidan
 • Storlek: 47 x 47 x 15,1 mm / 1,3 tum
 • Upplösning för displayens upplösning: 260 x 260 pixlar
 • Vattenavstötande, 10 ATM
 • Minne: 32 gb
 • Anslutning: bluetooth, ant+
 • Vikt: Stål 85 g (endast hölje: 62 g) / Titanium 72 g (endast hölje: 48 g)
Visa alla modeller inom Garmin fenix -serien

På detaljnivå

Användningsområde
MTB Nybörjare/Touring, Cross Country/Långlopp, All mountain/Enduro, All-round / Nybörjare, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX, Landsväg, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triathlon, Trekking, Cykelsemester, Bikepacking, Cross, Alpin skidåkning - Freeride, Lifestyle / Everyday Sports, Simning, Swimrun, Trailrunning, Asfaltslöpning
Kön
Herr, Dam
Huvudinformation
Anslutning: DigitalKompatibel: iPhone, Android
Funktioner
Hastighetmätningsfunktion: Snitthastighet, Aktuell hastighet, MaxhastighetTidsfunktion: Klocka, Veckodag, Tidszoner, Stoppklocka, Datum, AlarmPulsmätning: Snittpuls, Puls i % av pulsreserv/ återhämtningspuls, Minpuls, Pulsband, Pulsträningszoner, Pulsmål, Maxpuls, Puls i % av maxpulsHöjdmätningsfunktion: Total altitud, Aktuell höjdHjulfunktioner: Kilometerräknare, StegfrekvensTemperaturfunktioner: Aktuell temperaturLöpfunktioner: Ruttmätare, Stegräknare, Stegfrekvens, Kilometerräknare, Hastighet
Funktion
GPS-funktioner, Batterinivåindikator, Justerbar ljudvolym, Start/Stop-funktion, Backup-funktion, Sparfunktioner, Alarm
Inkluderar
Ingår i leveransen: Garmin f?nix 6 - Pro Solar Edition + USB-laddare/synkroniseringskabel
Aktuell i vårt sortiment
2020
Produktnummer
1279407

Kundernas åsikter

Tyck till. Bli först med att betygsätta den här produkten.