Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Covid-19: Vi fortsätter att leverera som vanligt! - Till vår FAQ

Företagskund

GALFER BIKE

66 Artiklar
Pris i kr
Kundrecensioner
GALFER BIKE

Galfer Bike - sedan 1952

Galfer bike har sedan starten producerat högteknologiska komponenter till cykel. Med sina utmärka bromsar sponsrar de många team ute på världstouren. Alla produkter genomgår test och rigorösa säkerhetstester innan de hamnar hos kund.

Sortera
 
Sida 1 av
2

GALFER BIKE

På Bikester hittar du cyklar och cykeltillbehör för alla tänkbara situationer. Märket GALFER BIKE har genomtänkta produkter som kan göra ditt liv som cyklist lättare. Självklart har vi på Bikester med GALFER BIKE i vårt stora sortiment av produkter från kända tillverkare och vi är stolta att kunna erbjuda dig som kund flera fördelaktiga erbjudanden på produkter från GALFER BIKE i vår butik.

Cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör är vår specialitet: Du kommer garanterat hitta flera intressanta produkter i Bikesters stora urval av produkter, och här ovanför ser du alla våra GALFER BIKE-produkter.

Fördelar med att handla från Bikester

Du handlar alltid riskfritt på Bikester. Skulle du till exempel vara osäker på att en produkt från GALFER BIKE kommer att passa ditt behov eller din cykel, kan du alltid returnera varan till oss helt kostnadsfritt. Är du tveksam till att du hittat den perfekta storleken eller färgen, så är det enkelt att följer en retursedel alltid med din beställning så att du enkelt kan returnera produkten.

Hittar du inte det du söker i vårt sortiment av GALFER BIKE produkter, så har vi många andra intressanta erbjudanden på cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör på Bikester.

Du handlar alltid till förmånliga priser med 100 dagars öppet köp och fri retur hos Bikester - din cykelbutik på nätet!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Stängd telefonlinje
Mer information
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 40 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes