Cykelbutik online
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR
Tyvärr är den önskade produkten för närvarande slutsåld

Rapid Red 5 DB Wheelset Gravel 27.5" HG 8-11-speed Disc CL Clincher TLR svart

ID: 1207200

4 085 kr SEK
inkl. moms, Fri frakt
    • svart

Jag vill bli kontaktad när artikeln är tillgänglig.

Om varan inte dyker upp i lager igen inom 3 månader så kommer vi automatiskt radera din begäran.
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Värt att veta

Fulcrum Rapid Red 5 DB Wheelset Gravel 27.5" HG 8-11-speed Disc CL Clincher TLR svart

Cykelpaddling? Cykeltävling utan stöd av bilar? Att vara fri från de asfalterade vägarna? Strade Bianche, resande, oasfalterade vägar och nya horisonter...

Det finns många sätt att tolka denna nya trend, som nu inte bara följs av några få, utan för många är ett nytt sätt att uppleva cykling. För vissa är det ett nytt sätt att sätta sig själv på prov, för andra är det ett alternativt val och en ny möjlighet.
B-Road, eller "Gravel", är allt detta, och Rapid Red 5 DB har utformats och tillverkats av Fulcrum för att göra just det.
Vid utvecklingen av Rapid Red 5 DB har Fulcrums FoU-avdelning använt all erfarenhet och alla tekniska lösningar som utvecklats för hjul till landsvägscyklar och har omdesignat dem för banor bortom asfalten.

Strade bianche, grusvägar och grusvägar kräver en bred kanal, 23 mm för det här hjulet, med låga och extremt motståndskraftiga 24 mm fälgar för att absorbera stötar och garantera utmärkt körkomfort oavsett vibrationer.
Profilmönstret gör det möjligt att montera däck mellan 30 och 46 mm Tubeless Ready, med många justeringsmöjligheter beroende på vilken sträcka som ska täckas. De 24 raka ekrarna, som stöds av ett robust aluminiumnav, garanterar ett idealiskt stöd för ojämna terränger samt den något ökade vikten hos ett hjul som är redo för resor.

Förbered dig för nästa resa: Kontrollera din utrustning, förbered ljuset och ta den tid du behöver. Rapid Red 5 DB är din lojala följeslagare - bekväm, pålitlig, lätt och exakt.
Det innebär absolut frihet.

F.I.C. Fulcrum Identification Card - 100 % handgjord kvalitet
Fulcrum har sedan starten kännetecknats av ett tillvägagångssätt som fortsätter än i dag: Utformning, prototyptillverkning och industrialisering av alla hjul med det röda "F".
Varje enskild hjulkomponent, de material som valts ut och den teknik som används är det konkreta resultatet av Fulcrums ansträngningar varje dag för att erbjuda dig högsta möjliga prestanda och tillförlitlighet.

Spårbarhet
Nyckelordet för produkterna är spårbarhet.
Om du hittar en liten vit etikett på dina Fulcum-komponenter får du inte ta bort den. Märkningen är till för att ge dig en garanti för att din komponent eller hjul är spårbar.
Allt detta eftersom Fulcum, i enlighet med sitt företagsmission, alltid kräver absolut perfektion för sina produkter och säkerhet för sina kunder.

På detaljnivå

Användningsområde
Gravel
Huvudinformation
Utförande: Set
Axeltyp
Framhjul 15x100, Bakhjul 12x142
Axelstandard
Genomgående axel
Fälg
Material: AluminiumModell: Ihålig kammareProfilhöjd: Låg (<30 mm)Höjd: 24Däcktyp: Kanttråd/ClincherBromstyp: SkivbromsSlagfrikompatibel: jaBredd: 28 mmInnerbredd: 23 mmStorlek: 27,5 Tum
Framnav
Inbyggnadsbredd (mm): 100 mm mmAxeldiameter (mm): 15 mm mmAntal ekrar: 24Material: Navkropp i aluminium med flanker i aluminiumEgenskaper: För insticksaxel, Förseglade lager
Baknav
Material: Navkropp i aluminium med flanker i aluminiumMonteringsbredd: 142 mmAxeldiameter: 12 mmKranstyp: Shimano/SRAM 8/11-deladAntal ekrar: 24Egenskaper: För insticksaxel, Förseglade lager
Ekrar
Material: AluminiumModell: Rakt drag, rund profil
Däck
Däckdimension ETRTO (Bredd x Diameter): från 40 mm till 60 mm
Framhjul
Konstruerad för bromstyp: Skivbroms Center Lock
Bakhjul
Konstruerad för bromstyp: Skivbroms Center Lock
Hjulset
Total vikt: 1660 gMax. lastvikt: 120 kg
Inkluderar
Ingår i leveransen: 1 x Fulcrum Rapid Red 5 DB LRS Gravel 27.5" HG 8-11-speed Disc CL Clincher TLR svart
Aktuell i vårt sortiment
2022
Produktnummer
1207200

Kundernas åsikter

Tyck till. Bli först med att betygsätta den här produkten.