Säkerheten först! | Hjälmar & lås för att skydda dig och din cykel
Cykelbutik online
För tillfället har något längre väntetider för orderbehandling, leverans och kontakt med kundtjänst än vanligt. Om detta har påverkat dig är vi såklart väldigt ledsna för det och att vi för tillfället tyvärr inte hinner leva upp till vår vanliga höga standard.

FRAKTKOSTNADER, LEVERANS & LEVERANSTID


FRAKTKOSTNADER

Ordervärde STANDARD
Mindre artiklar upp till 750 kr 49 kr
Mindre artiklar över 750 kr Fri frakt
Cyklar & skrymmande paket 249 kr

Vi tar inte ut några fakturerings- eller serviceavgifter.

Alla priser inkluderar moms. Leveranskostnad är per order och inte per artikel.

Dina varor skickas med PostNord och kommer att levereras med MyPack till ett av deras utlämningsställen. Observera att paket måste hämtas ut från servicestället inom 14 dagar. Normal leveranstid från det att försändelsen lämnar oss är %leadTimes%.

VAD BLIR LEVERANSKOSTNADEN FÖR VARUKORGAR MED OLIKA SORTERS PRODUKTER?

Leveranskostnaderna för blandade produktkorgar (cyklar + små delar) beräknas alltid utifrån beställd cykel. Så, om du beställer en cykel eller en elcykel täcker vi leveranskostnaderna för de små delar du beställer, oavsett beloppet. Ordervärdet för cyklar och elcyklar beräknas alltid oberoende av de beställda små delarna.


LEVERANS & LEVERANSTID

LEVERANSBOLAG

Postnord sköter alla våra leveranser till kunder, medan returer skickas tillbaka med DHL eller UPS.

ÄNDRA LEVERANSADRESS

Man kan tyvärr inte ändra sin leveransadress efter att man lagt sin beställning eftersom vi påbörjar orderbehandnlingen med en gång.

SERVICE POINTS ELLER HEMLEVERANS

Större cyklar (t.ex. elcyklar eller standardcyklar) och skrymmande paket levereras hem till din dörr. Mindre artiklar skickas till din närmaste PostNord Service Point. Du som kund kommer att få en SMS-avisering när din cykel är redo för antingen hemlevereras eller att ditt paket finns att hämta på din PostNord Service Point.

Ditt paket går att spåra på den här länken:
www.postnordlogistics.com

LEVERANSTID

Normal leveranstid från det att försändelsen lämnar vårt lager är 3-5 vardagar.

DELLEVERANS

Är det möjligtvis så att din order innehåller en cykel och andra artiklar? Cyklar skickas alltid som en separat försändelse, även om de ingår i en order med fler artiklar. Kontakta vår kundservice för en uppdatering på din orderstatus eller om du har ytterligare frågor!

Från och med maj 2020 börjar vi med leveranser även från vårt nya nordiska lager. Därför kan du under en period få dina mindre paket med flera transportörer, Postnord, Instabox, Budbee och Schenker . Vi hoppas på överseende med detta under en övergångsperiod, fram till dess att vårt nordiska lager har full kapacitet. Cyklar kommer även fortsättningsvis att levereras med Postnord. För returer: Skicka paketet tillbaka till oss med den retursedel du fick i paketet. Om du fick paket från olika transportörer, returnera respektive paket med den transportör som levererade det. Om du saknar retursedel kontakta oss på www.bikester.se.


SPÅRA DITT PAKET

UNDRAR DU VAR DITT PAKET ÄR?

När ditt paket lämnar vårt lager får du ett konfirmationsmejl med ett personligt trackingnummer. Med det numret kan du spåra ditt paket via den här länken: www.postnord.se

Tänk på att det kan ta upp till 24h från det att din order lämnar oss till att den är sökbar ovan.

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy. För mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden. Jag godkänner