Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Trendig innovation – Cyklar från märken i framkant

Företagskund

adidas Five Ten

The Brand Of The Brave
adidas Five Ten - Brand of the Brave
Adidas Five Ten är märket för dig som letar efter en sko med enastående pedalgrepp. Adidas Five Ten är utrustade med Stealth Rubber, ett greppvänligt material som gör att fötterna inte glider av pedalerna. Bergsklättraren och grundaren av Five Ten, Charles Cole hade fått nog av klätterskor som glider av och tappar fästet och bestämde sig för att, tillsammans med forskare, skapa en sula med ett pålitligt och effektivt grepp. Idag är den mjuka, supergreppvänliga Stealth-sulan populär långt utanför klätter-communityt och hyllad bland mountainbike- och BMX-cyklister världen över.
Nyheter från adidas Five Ten

Mer om Adidas Five Ten

ADIDAS TERREX | FIVE TEN
I samarbete med Veronique Sandler, en av världens mest talangfulla mountainbikers, presenterar Adidas Five Ten den första teasern för VISION, en ny mountainbike-film som kommer att släppas sommaren 2019. Denna actionspäckade produktion prestenterar den före detta proffscyklisten Sandler's filosofi och kreativa idéer om hur hon vill påverka sportens framtid. En inspirations-boost för alla som är det minsta intresserade av mountainbike och cykling.
KESTREL PRO BOA
Brett Tippie från Adidas Five Ten presenterar, på sitt säregna maner de nya skorna för plattformspedaler, Kestrel Pro Boa. Skorna är naturligtvis utrustade med den supergreppvänliga och beprövade yttersulan i Stelth Rubber. Boa-fit systemet går att finjustera efter foten för perfekt passform.

adidas Five Ten

67 Artiklar
Sortera