Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Covid-19: Vi fortsätter att leverera som vanligt! - Till vår FAQ

Företagskund

Finish Line

59 Artiklar
Finish Line

Olja och fett för cykeln

Finish Line gör cykelservicen till ett nöje. Finish Line har allt en cyklist behöver för att ta hand om sin cykel och se till att den fungerar på topp. Dessa produkter sträcker sig från smörjmedel till kedjan till avfettningsmedel, fluorerade lagerfetter till speciella fjädrings- och bromsvätskor. Med rätt produkter förbättrar du prestandan och förlänga livslängden på din cykel!

Sortera
 
Sida 1 av
2

Håll cykeln ren med produkter från Finish Line - köp dem på Bikester.se

Ända sedan starten 1988 har Finish Line tillverkat smörjmedel och andra produkter för cykelvård. Sortimentet är brett och innehåller i princip alla produkter som kan behövas för att hålla sin cykel ren, insmord och väl fungerande för alla möjliga förhållanden och klimat. Exempel på produkter från Finish Line som finns bland utbudet på Bikester.se är:
  • Kedjeolja
  • Avfettningsprodukter
  • Rengöringsprodukter
  • Borstar
För att ens cykel ska hålla så hög prestanda som möjligt är det viktigt att regelbundet smörja kedjan och klingorna eller kassetterna. Detta gör inte bara att cykeln fungerar bättre utan ökar även livslängden avsevärt. När man ska köpa smörjmedel till sin cykel så finns det en hel del alternativ att välja på, beroende på vad man har för cykel och hur man använder den. För den som cyklar mycket Mountainbike så krävs ett smörjmedel som är anpassat för smutsiga och kanske blöta förhållanden, medan någon som framförallt använder sin cykel i renare stadsmiljöer där inte lika mycket lera och grus fastnar i klingorna kanske föredrar en annan produkt. För de som åker Mountainbike är Finish Line Cross Country Kedjeolja ett utmärkt alternativ som står emot de lerigaste och mest krävande förhållanden. Den gröna flaskan innehåller en kedjeolja som är mycket motståndskraftig mot hård körning och kraftigt trampande med pedalerna samtidigt som den är mycket vattenavstötande. En perfekt kedjeolja för den som tävlar i Mountainbike eller använder sin cykel till långa turer i smutsig och blöt terräng. Om du använder den här produkten i torra klimat, så rekommenderas du att torka av överflödig olja innan du använder cykeln, eftersom smuts och damm annars kan fastna. Den här produkten från Finish Line är en riktig klassiker bland de som älskar att köra hårt och länge med sin cykel och kommer inte att göra dig besviken. En annan kedjeolja från Finish Line i sortimentet på Bikester.se är deras Ceramic Wet, som med hjälp av fluorpolymer bildar ett keramiskt hölje på kedjan som motverkar friktion. Denna produkt är särskilt anpassad för racing och gör cyklingen smidigare och får dig att våga och orka mer. Eftersom även denna kedjeolja är vattenavstötande passar den bra för flera olika discipliner inom cyklingen, även Mountainbike. Tänk på att eftersom oljan innehåller keramiska partiklar, kan dessa med tiden färgas gråa eller svarta. Detta påverkar dock inte cykelns prestanda på något sätt, och eventuell missfärgning brukar minska efter en tids användning.
Finish Line

Smörjmedel från Finish Line avsedda för torra förhållanden

När det gäller torra klimat har Finish Line skapat en särskild serie produkter. Denna serie var faktiskt den första som kom från Finish Line och har funnits på marknaden ända sedan företaget grundades 1988. Idag har den dock uppdaterats för att ge ännu längre hållbarhet och är ett utmärkt val för den som oftast inte cyklar under riktigt blöta förhållanden. Teflon Plus är ett exempel på en produkt i den här serien som finns här på Bikester.se. Den innehåller fluorpolymer som är behandlat med Teflon, vilket effektivt stöter bort smuts och damm samtidigt som den håller kedjan rostfri. Den nya, uppdaterade formulan innebär att oljan sitter kvar längre och du behöver inte applicera mer olja efter varje tur. Färgen på oljan är vit, vilket gör det lättare att se att man har strukit på tillräckligt på kedjan och att alla delar är täckta.

Produkter för cykelrengöring och avfettning från Finish Line

Att regelbundet göra rent sin cykel är en förutsättning för att den ska kunna fungera optimalt. Med rengöringsprodukter från Finish Line är det enkelt att rengöra både kedjor och kassetter. Produkten Speed Clean kommer i en gul burk och är ett snabbt och effektivt sätt att få rent cykeln från smuts och damm som fastnat. Den sköljer bort smutsen och förångas sedan utan att lämna några spår efter sig. Ett annat alternativ är deras Super Bike Wash i rosa flaskor som innehåller fem olika rengöringsämnen som gör att rengöringsarbetet går snabbt utan att man behöver skrubba särskilt mycket själv och i vissa fall inte alls. Den innehåller inga starka ämnen som kan skada din cykel och är också ett miljövänligt alternativ. Att då och då använda ett avfettningsmedel för sin cykel kan vara bra, särskilt om cykeln stått oanvänd en längre tid. Finish Line avfettningsmedel med citrusdoft luktar inte bara gott utan innehåller även citrusextrakt vilket medför en snabbare rengöring som inte kräver lika mycket skrubbande. Efter att man applicerat medlet bör man skölja av med vatten så att det inte finns kvar några rester på kedjan eller kassetten. Denna produkt har funnits med i Finish Lines sortiment i ett par decennier och är en av marknadens absolut bästa avfettningsmedel.

Borstar från Finish line

När man skrubbar rent sin cykel bör man alltid vara försiktig och vara så noggrann som möjligt. Genom att använda någon av alla borstar Finish Line har i sitt utbud här på Bikester.se, vet man att man använder ett verktyg som är optimalt för ändamålet. Med deras Grunge Brush kan man enkelt rengöra alla delar av kedjan och även pedaler och andra delar av cykeln. Ett tips är att köpa deras 1-2-3 Starter kit där borste, avfettningsmedel och smörjmedel ingår. Ett perfekt rengöringskit för nybörjaren, men innehåller också produkter som alla cykelfantaster bör ha hemma. Finish Line arbetar aktivt för att deras produkter dels ska innehålla så få miljöskadliga komponenter som möjligt samtidigt som de inte riskerar skada din cykel. Deras produkter innehåller till stor del nedbrytningsbara ämnen och alla produkter testas noggrant innan de skickas iväg för att de ska hålla yppersta kvalitet när de når butikerna.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Stängd telefonlinje
Mer information
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 40 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes