Säkerheten först! | Hjälmar & lås för att skydda dig och din cykel
Cykelbutik online
Tyvärr är den önskade produkten för närvarande slutsåld

Turno Indoor Trainer black/green

ID: 716125

5 765 kr SEK
inkl. moms, Fri frakt
  • black/green

Jag vill bli kontaktad när artikeln är tillgänglig.

Om varan inte dyker upp i lager igen inom 3 månader så kommer vi automatiskt radera din begäran.

Värt att veta

Elite Turno Indoor Trainer black/green

TURNO är en tyst och kraftfull trainer med direktdrift och inbyggd bromsenhet. TURNO representerar utvecklingen av Turbo Muin, och har tagit alla fördelar och styrkor i en förbättrad design med målet att bli ännu bättre. TURNO kombinerar design och konstruktion från alla de särskilda egenskaperna som finns hos trainers i Elite’s toppskikt, vilket ger den enastående stabilitet och praktiska egenskaper. Den är lätt att använda och kräver bara några handrörelser. Allt du behöver göra är att byta ut cykelns bakhjul mot TURNO och börja träna. Växla precis som om du körde på vägen. Det progressiva pedalmotståndet ökar automatiskt och det inre svänghjulet ger en jämn körning som perfekt motsvarar den på vägen. Denna typ av trainer kännetecknas av direktöverföring av pedalkraften, eftersom systemet är direkt kopplat till cykelkedjan.

TURNO redan "Smart" skickar all data som mottas under träning trådlöst via ANT + och bluetooth. Inuti TURNO finns en Misuro B + -sensor, som möjliggör data som hastighet, kadens och effekt, så att cyklisten kan övervaka träningen (på kompatibla smartphones, surfplattor, cykeldatorer och navigationsenheter med hjälp av tredje parts appar och programvara och inte bara ELITE-programvara) och testa deras prestanda.

Precision är utan tvekan en av TURNOs styrkor. Misuro B + -sensorn som är inbyggd i trainern är kalibrerad av Elite på varje enskild modell med en ergometer med hög precision.

Detaljer

 • skickar data om hastighet, kadens och ström till kompatibla enheter via ANT + och Bluetooth Smart
 • integrerad Misuro B + sensor
 • maximal prestanda: 1580 watt (60 km / h), 780 watt (40km / h)
 • kompatibel med 130-135 x 5 mm (snabbspänning) och 142 x 12 mm (thru-axle)
 • Frihjul: Shimano / SRAM 9-/10-/11-växlad
 • Vikbar ram
 • Vikt: 17 kg
 • Gratis, 12 månaders licens för My E-Training mjukvara och app
 • kompatibel med program från tredje part, som ZWIFT, Trainerroad etc.

På detaljnivå

Användningsområde
MTB Nybörjare/Touring, Cross Country/Långlopp, All mountain/Enduro, Landsväg, Cyclocross, Gravel, Trekking, Cykelsemester, Cykelpendling, Stadscykling
Modell
Direct drive
Trainer
Bromssystem: Bromsvätska
Ram
Mått (L x B x H): 71 x 57 x 51
Flywheel
Vikt: 5 kg
Inkluderar
Ingår i leveransen: Elite Turno trainer med Shimanofrihjul
Aktuell i vårt sortiment
2021
Produktnummer
716125

Kundernas åsikter

Visades senast

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy. För mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden. Jag godkänner