Cykelbutik online
EASTER15: 15% extra1 på utvalda produkter
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt över 900 kr 6, Cyklar 299 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Elcyklar märken

Elcyklar gör att vi är mer mobila än någonsin tidigare och kan ta oss an avstånd som tidigare ansågs omöjliga. Alla som är intresserade av en elcykel kommer att hitta ett omfattande utbud av de senaste modellerna från världens mest kända märken på Bikester, Europas största butik för cyklar och tillbehör. Från el-mountainbikes till el-citycyklar, el-trekkingcyklar, elracer och elgravel-cyklar med mellanmonterad eller navmotor, med snyggt integrerade eller externa batterier, vi har rätt urval i alla kategorier och prisklasser. Du hittar alla elcykeltillverkare tydligt listade på Bikester – på så sätt kan du snabbt hitta modeller från ditt favoritmärke eller med din önskade motor. Eftersom vi ständigt utökar vårt utbud av elcyklar kommer du regelbundet att upptäcka nya märken på denna sida.

Våra elcyklar tillverkare

Bianchis elcyklar: Den rätta pushen för varje behov

Elcyklarna från detta traditionella italienska märke ger dig precis den push du behöver för varje åktur. Med elracercyklar från Aria- och Impulso-serien kan du öka din kraft att bestiga vilken backe som helst, oavsett hur branta de är. el-Impulso finns även i gravel- eller touringversion. Bland el-SUV:arna har Bianchi flera fullfjädrade arbetshästar i sitt sortiment. Bakom serierna e-Omnia och t-Tronik döljer sig ett stort utbud av el-MTB - ibland som hardtails och ibland som fullfjädrade för olika MTB-applikationer. Omnia- och Tronik-versionerna finns även för stadsbruk, en cinch med E-Spillo och dess diskreta batteri ovanför bakhjulet.

Elcyklar Bianchis

Cannondales elcyklar - Neo: mer kraft, mer cykel

Cannondale grundades 1971 i Connecticut och är känt för sina innovationer. Oavsett om man introducerade några av de första aluminiumcyklarna eller banade väg för den ensidiga fjädringsgaffeln, väckte alla dessa uppfinningar en sensation i cykelvärlden och är nu även tillgängliga som elcyklar. Alla Cannondales elcyklar är utrustade med en mellanmonterad Bosch eller Hydrive navmotor och bär namnet NEO. Deras portfolio är omfattande; förutom de banbrytande Habit, Moterra eller Trail el-MTB:erna, finns det en elcykelversion av den klassiska SuperSix EVO och Topstone. Touring-, fitness- och urbana elcyklar erbjuds också, liksom kraftfulla SUV-elcyklar och S-pedelecs i Tesoro-sortimentet.

Elcyklar Cannondale

CUBE: Ren cykelglädje med hybridcyklar

Cube erbjuder över 100 olika elcyklar, som alla är utrustade med premiummotorer från Bosch och känns igen på "hybrid" i modellnamnet. Reaction Hybrid är hardtail MTB:erna och Stereo Hybrid är de fullfjädrade elcyklarna, med fjädringstravel från 120 millimeter lämplig för dagligt bruk och upp till 160 millimeter för enduro. Inom stads- och touringsegmentet finns modeller med låg reach som Ella och Supreme Hybrid samt äventyrsfärdiga elcyklar som Kathmandu, Touring och Nuride Hybrid. Cube har även kompakta, hopfällbara och last-elcyklar samt elpedelecs i sitt sortiment. Och det finns till och med något för nästa generation med Hybrid Rookie.

Elcyklar Cube

Diamant: Tradition möter moderna cykelmotorer

Diamant grundades redan 1885, så det finns en stark känsla av tradition hos märket, men det betyder inte att elmobilitet är borta från menyn. Alla Diamant elcyklar har kraftfulla Bosch-motorer och ett plus i namnet, eftersom de ger dig den extra pushen. Här hittar du eltouringcyklar som allroundern Aurus+, och olika versioner av lättviktarna Zing+, Mandara+ och Opal+, som är speciellt designade för långa sträckor med valfri räckviddsförstärkning. Diamants elcitycyklar, liksom de olika versionerna av Beryll+, Turmalin+ eller Juna+ med sin retrolook, är designade för komfort och säkerhet. Zouma+-modellerna finns även som S-pedelecs, med motorer som stödjer dig upp till 45 km/h.

Elcyklar Diamant

e-bike manufaktur: premiummobilitet

Tillverkad i Oldenburg, Tyskland, är e-bike manufaktur dedikerad till premium el-mobilitet. Kvalitet och harmoni är de centrala byggstenarna: kraftfulla batterier är integrerade i ramen för en formfull exteriör och inuti sprudlar alla elcyklar av energi tack vare kraftfulla Bosch-motorer från Performance Line. Dessa el-SUV:ar imponerar med sin smidighet, lämplighet för dagligt bruk och mångsidighet. Stads-elcyklar är kraftfulla komfortcyklar för den urbana djungeln. Expedition elcyklarna är touring pedelecs för långa timmar i sadeln. Dessutom finns det även touring-elcyklar för sportigt långdistansbruk.

Elcyklar e-bike manufaktur

Elcyklar från Focus: Modeller för alla

Det tyska märket FOCUS erbjuder elcyklar för terräng, city och touring. Oavsett om det är en heldämpad eller hardtail el-MTB, touring- eller stadscykel, kommer en kraftfull mellanmonterad motor att stödja dig i alla ansträngningar. Elektriska mountainbikes har ofta minst Performance CX Gen. 4-linjen från Bosch eller den beprövade Shimano Steps EP8-motorn. På märkets el-racer får du stöd av Fazua Evation motor/batterienhet som är stilfullt integrerad i ramen. FOCUS kallar sina elcyklar SQUARED (High Two) Experience eftersom de låter dig uppleva mer med samma ansträngning .

Elcyklar FOCUS

Ghost: "head off, motor on"

Det bayerska varumärket Ghost är känt för sina banbrytande mountainbikes, som kombinerar innovation med beprövad teknik. Tillsammans med kraftfulla motorer från Bosch och Yamaha lämnar dessa touring hardtail el-mtbs med helt integrerade batterier eller full-sus trail e-mtbs, allmountain e-mtbs och enduro e-mtbs inget övrigt att önska. Ghosts portfölj inkluderar även fullt utrustade stads-elektriska-cyklar för dagligt bruk och el-touring-modeller för längre sträckor. Du hittar en elcykel för alla ändamål som har utvecklats med stor känsla för detaljer.

Elcyklar Ghost

HAIBIKE: el-mountainbikes av högsta kvalitet

HAIBIKE grundades 1995 i Schweinfurt och lanserade den "originala" e-mtb, EQ XDURO, redan 2010. Varumärket hjälpte också till att starta en helt ny typ av cykling: ePerformance. Förutom sina innovativa elektriska mountainbikes erbjuder HAIBIKE även högkvalitativa elektriska touringcyklar, elektriska fitnesscyklar, s-pedelecs och elcyklar för barn. Förutom de beprövade Bosch Gen 4- och Yamaha PW-X2-motorerna använder märket även det specialutvecklade HAIBIKE FLYON-systemet. Här möter en av de mest kraftfulla mittmonterade motorerna på marknaden med upp till 120 Nm vridmoment. En elegant, kompakt design, helt integrerade komponenter och anslutningsmöjligheter.

Elcyklar HAIBIKE

Kalkhoff elcyklar - Elcyklar till vardags

Kalkhoff grundades i Cloppenburg 1919 och har alltid imponerat med pålitliga cyklar för fritid och vardagsbruk. Den första serietillverkade elcykeln från Kalkhoff lanserades 2007. Alla märkets elcyklar bär bokstaven "B" i sina namn, vilket hänvisar till utbudet av Bosch mittmotorer installerade i cyklarna. Kalkhoff delar in sina elcyklar i City, Trekking och Allroad: de bär serienamnen Image, Endeavour och Entice. Det finns alltså en elcykel för stad och land, på asfalt och terräng, men märket har också mångsidiga SUV-elcyklar som kan allt. Kalkhoff tillverkar även snabba S-pedelecs.

Elcyklar Kalkhoff

Koga elcyklar - Holländsk kvalitet

Sedan 1974 har Koga erbjudit förstklassiga cyklar som är designade och handgjorda i Heerenveen. Deras höga krav gäller naturligtvis även för märkets elcyklar, som också kontrolleras i företagets testcenter. Utvecklingsschemat för alla Koga-cyklar är en kombination av sportighet, komfort och exklusiv design med perfekt utförande. Den elektriska pedalassistansen för stads-, trekking- och touring-elcyklar tillhandahålls av de pålitliga Bosch-mittmonterade motorerna eller ION-tekniken utvecklad i Nederländerna, där den borstlösa motorn är gömd i bakhjulsnavet.

Elcyklar Koga

Bestiv varje höjd med Kona

Mountainbikeexperterna på Kona gör ingen besviken med sina elcyklar, de ser till att varje backe och besvärlig stig är inom räckhåll. Varje modell är utrustad med pålitliga Shimano-motorer och deras assistansnivå är justerbar. Kona Remote-modellerna med varierande fjädringstravel är designade för ett brett användningsområde, från all mountain till enduro. Elcykelversionerna av de populära Kona-modellerna El Kahuna, Dew och Libre erbjuder samma roliga körupplevelse som deras motorlösa motsvarigheter, men med extra kraft för pendling eller terrängkörning.

Elcyklar Kona

Kreidler elcyklar – Varje dag, på alla sätt

Det traditionella märket från Oldenburg utför alla viktiga produktionsprocesser för sina cyklar och elcyklar i Tyskland. Det gäller utveckling, design, produktion och kvalitetssäkring. Resultatet är hållbara, pålitliga och snygga Kreidler stads-, trekking- och SUV-elcyklar för dagligt bruk och fritid. Bosch elcykelsystem med kraftfulla mittmonterade motorer ger fullständig kontroll och extra dragkraft. Det interna SECCON-konceptet för säker körning bygger på de fyra pelarna av säker cykling: säkerheten att se och att synas, säkra stopp och pålitlig säkerhet överlag.

Elcyklar Kreidler

En upptäcksfärd med Lapierres elcyklar

Med sina elcyklar vill Lapierre göra det möjligt för dig att upptäcka nya saker och tänja på dina gränser. Märket erbjuder cyklar med kraftfull motorassistans från Bosch Performance, Fazua eller Yamaha för din bergs-, landsvägs-, trekking- eller stadsresa. De elektriska mountainbikesen från serierna e-Zesty och Overvolt gör uppförsbackarna lika njutbara som nedförsbackarna. Varje Lapierre elcykel är designad för mångsidighet och för att vara rolig att cykla på så att du kan sitta i sadeln så länge och långt som möjligt. Och glöm inte barnen! Med elcyklar för barn kan även de små hålla jämna steg med de stora.

Elcyklar Lapierre

Liv's elcyklar tar dig med på en resa

Liv, ett undermärke till den cyklande jätten Giant, bestämde sig för att fokusera specifikt på kvinnor som sin målgrupp. Med sin naturliga åkkänsla vill Liv e-bikes öka din räckvidd och vidga dina vyer. Det är därför de i E+-serien har kraftfulla Yamaha-motorer samt en integrerad, elegant design. Den största gruppen i Liv-sortimentet är elektriska trailcyklar för ultimat terrängcykling, både som hardtail och full fjädring. Men även fitness-, vandrings- och äventyrs-elcyklarna gör dig snabbare och tar dig längre, på eller utanför vägen.

Elcyklar Liv

Orbeas elcyklar - eleganta och sportiga

Detta väletablerade varumärke från Baskien har inte bara sysslat med proffscykling i flera år, utan gör också sitt med utvecklingen av elcyklar när det gäller design och innovation. Deras elektriska landsvägscykel Gain utvecklades i en minimalistisk stil med Orbeas Enough Energy-koncept, som involverar ett smidigt drivsystem, subtilt integrerat i det bakre navet, och fungerar utan att dominera din åktur. Orbea erbjuder också ett brett utbud av terrängcyklar, från hardtail till enduro och trail, alla utrustade med Bosch Performance mellandrivna motorer. Deras fokus ligger på att öka ditt avstånd och din komfort. Även stads-, trekking- och SUV-cyklar av hög kvalitet ingår i sortimentet.

Elcyklar Orbea

Ortler elcyklar – allrounders för urban e-mobilitet

Ortler vill göra din pendling enklare och ge dig mer rörlighet i det dagliga livet. Cyklarna är utvecklade i Tyskland med noggrant genomtänkta detaljer så att du även kan ta med shoppingen eller barnen på din tur. Och om du har mycket att frakta har Ortler till och med den elektriska lastcykel, CPNHGN, i sitt sortiment. Om du dras till landsbygden väntar Ortlers elektriska touringcykel, Montana på dig. Alla elcyklar är utrustade med lampor, stänkskärmar och pakethållare för dagligt bruk, har en tidlös design och är utrustade med pålitliga Bosch-motorer.

Elcyklar Ortler

PROPHETE elcyklar - keep moving

Det tyska märket PROPHETE är ett av marknadsledarna inom cykelvärlden. Samtidigt jobbar de tillsammans med många andra jättar i branschen. PROPHETE erbjuder även elcyklar för dem som precis har börjat och byggt med motorer från AEG eller Blaupunkt. Oavsett om det är mellandrivna motorer eller framhjulsdrift, externt eller integrerat batteri, hos PROPHETE finns en lösning för alla behov och en elcykel för alla ändamål. Från bekväma elektriska stadscyklar till praktiska elektriska long-John eller trehjuliga lastcyklar, till mångsidiga SUV-elcyklar och terräng-eltrekking och mountainbikes, det finns något för alla, och den nya PROPHETE APP gör att du kan använda din nya elcykel ännu bekvämare.

Elcyklar PROPHETE

Elcyklar från Rabeneick – less is more

Rabeneick, ett cykelmärke som grundades 1930 i Bielefeld, Tyskland, förblir till och med trogen sina puristiska principer med sin elcykellinje. Det gör deras snygga och minimalistiska elcykeldesign "med det osynliga e", som de uttryckte det, särskilt lätta. De elektriska singlespeed-cyklarna med Gates remdrift för staden eller sportiga eltrekkingcyklar med växlar är utrustade med batterier och bakhjulsmotorer från Bafang som är praktiskt taget osynligt integrerade i nedröret. Stänger du av motorn går cykeln som en "vanlig" cykel tack vare det integrerade frihjulet. My Bike-appen ger ett perfekt servicepaket för bekväm användning av din elcykel.

Elcyklar Rabeneick

Raymon elcyklar – elcyklar för terräng och city

Hos R Raymon, som grundades 2017 av Susi & Felix Puello, skapas cyklar med verklig passion. Varumärket tillhör Pierer Mobility AG. Inom terrängsektorn erbjuder R Raymon hela utbudet av mountainbikes, med eller utan kraftfulla Yamaha-mellandrivna motorer. Från trail till all mountain, trekking eller till och med gravel, de har en modern elcykelversion för alla tillfällen. Den lätta AirRay 12.0 fick det tyska designpriset 2022. Även praktiska och motoriserade stadscyklar med Gates-remdrift och touringhjul som kräver lite underhåll finns i R Raymon-portföljen.

Elcyklar Raymon

Tuffa El-MTB från Santa Cruz

Santa Cruz lever och andas mountainbike. Förutom de ikoniska (motorlösa) MTB:arna vi förknippar med varumärket, gör de även elektriska fullfjädrade mountainbikes för de mest krävande stigarna och cyklisterna. Deras Bullit och Heckler elektriska mountainbikes är designade för tuffa enduro- och utförsåkning och gjorda av kolfiber som Santa Cruz producerar i Kalifornien. Beroende på ramstorleken är E-MTB:erna utrustade med samma storlek eller blandade hjuluppsättningar för att erbjuda stabilitet och smidighet på leden. För att hjälpa dig att klättra ännu högre kombinerar de lätta och kraftfulla Shimano EP8-motorer med batterier med hög kapacitet.

Elcyklar Santa Cruz

Serious-ly solida elcyklar för enastående upplevelser

Serious sportiga och mångsidiga varumärkesdesign återspeglas även i deras elcyklar. Skynda dig genom staden med enkelhet, eller få ut det mesta av MTB-spår med deras kraftfulla Bear Rock. Serious elcyklar är utrustade med pålitliga och kraftfulla Bosch-motorer – dessutom allt du behöver för både stads- och terrängbruk: från standardbelysningssystem till skärmar som skyddar mot vattenstänk.

Elcyklar Serious

Hopfällbara elcyklar från tern: motoriserade, men kompakta

Tern vill förändra människors sätt att ta sig runt. Märket (som har fått sitt namn från en fågel som flyger extremt långa sträckor) tillverkar kompakta hopfällbara cyklar med Bosch-motorer. Deras elcyklar gör att du kan röra dig smidigt och säkert genom stadstrafiken, och extra bagage kan också bäras på deras stora bärställ. Tack vare den smarta hopfällbara funktionen kan en Tern hopfällbar cykel fällas ihop på nolltid – så att du enkelt kan lägga den i bagageutrymmet på bilen eller ta den med i kollektivtrafiken. Välkommen till en rad helt nya möjligheter för stadsmobilitet.

Elcyklar tern

Elcyklar från Vermont: Vardagscyklar med extra motor

Det tyska märket Vermonts city-, touring- och barncyklar är kända för sin tillförlitlighet och rimliga priser. För att kunna erbjuda detta är företaget beroende av direktförsäljning, samarbetar med erfarna partners och använder märkesdelar. För pendling och dagliga resor är deras populära Vermont Jersey nu även tillgänglig med motor. Ett drivsystem från Samsung stödjer dig upp till 25 km/h och låter dig välja hastigheter från fem lägen – vilket gör vardagsresor och resor i landet ännu enklare.

Elcyklar Vermont

Winora: Rörlighet för alla

Winora grundades för över 100 år sedan av Engelbert Wiener i Tyskland. Han tillverkade de första cyklarna för hand till sina döttrar, eftersom masstillverkade cyklar för barn inte fanns på den tiden. Företagets motto – ”Mobility for all” – gäller än idag. Märkets elcyklar använder nu modern teknik för att göra mobiliteten enklare på el-city, el-touring och el-lastcyklar. Liksom sina motorlösa syskon erbjuder Winoras elcyklar tillförlitlighet, hög kvalitet till ett rimligt pris, tidlös men ändå oberoende design och lämplighet för dagligt bruk. Centralt monterade motorer från Yamaha och Bosch används.

Elcyklar Winora