Cykelbutik online
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Dragon

1 Produkt
Filter
Återställ

Färger

  • transparent

Pris

kr
till
kr
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Dragon
Dragon Alliance
Dragon startades 1993 i San Clamente, Kalifornien av Will Howard. Dragon föddes ur New School-surfing och började tillverka solglasögon inspirerade av surf, vågor och stränder. Sortimentet har sedan dess utökats och Dragon designar idag solglasögon, goggles och kläder.
Kategorier
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Dragon Youth MX RPL Lens Barn transparent
Dragon Youth MX RPL Lens Barn transparent transparent
FLASH DEAL
Dragon
Youth MX RPL Lens Barn transparent
109 kr 45 kr
- 59 %
Fri frakt

Säker med stil i Dragon Goggles

Dragon googles är ett världsledande företag som under flera decennier har tillverkat glasögon som används inom sportens värld. I många sporter är det nödvändigt att skydda ögonen från grus, snö, damm och andra partiklar. Dragon goggles har sedan lanseringen av sina första glasögon 1993 haft en enorm genomslagskraft hos en stor kundkrets världen över. Företaget som började i liten skala kunde snabbt expandera till några av USA:s mest solsäkra stater för att sedan också erövra den australiensiska marknaden och resten av världen. Dragon goggles var även ett av de första företagen som tog snowboard-sporten på högsta allvar och såg till att snowboardåkare kunde utrusta sig med tuffa glasögon som perfekt matchade deras utrustning och kläder.

Unik utformning

Som företag gäller det att hela tiden se till att stärka sitt varumärke och att arbeta strategiskt och målmedvetet mot förbättringar och nya modeller. Dragon goggles är ett företag som lyckats fantastiskt bra med just detta. Under 2011 lanserade Dragon goggles en helt ny modell av glasögon eller så kallade googles. Dessa är helt fria från glasögonramen och endast glasögat och remmen utgör själva glasögonen. Genom att skala av ramen blev Dragon betydligt lättare vilket är en stor fördel när glasögonen används i tävlingssammanhang. Fördelen med denna design är att du som användare kan kombinera flera olika sorters glas med samma rem. Sortimentet av dessa utbytbara glas sträcker sig från neutralt transparenta till färgade som till exempel orangea eller gråa.

Dragon goggles

Tillgodoser alla

Det gäller att hitta den perfekta utrustningen som gör att du kan utöva din sport precis som du vill och som även ger dig chansen att förbättra dina resultat. Vi är alla olika och olika modeller av glasögon passar oss olika bra. Du som föredrar ett par traditionella Dragon goggles med ram, glasögon och justerbar rem har otroligt många modeller att välja bland. Tänk gärna på dessa punkter när du ska välja dina nya sportglasögon:

  • UV-skydd
  • Imfria
  • Microfleecebehandling

Med 100 % UV-skydd skyddar du dina ögon på bästa sätt från solens starka strålar. Befinner du dig på höga höjder när du åker skidor är det extra viktigt att vara förberedd med ett par skidglasögon som inte släpper igenom det farliga UV-ljuset. Imfria glasögon är ett måste. Ett annat ord för imfritt är anti-fogbehandlat som helt enkelt betyder att glasögonen ger dig klar sikt hela tiden och att värme från ansiktet leds bort och sikten blir klar. Ett par glasögon måste sitta stabilt och får inte ändra position under ett slalomlopp, en cykeltävling eller en motocrossrunda. Dragon goggles har flera modeller som är försedda med micro fleece vilket underlättar att få glasögonen i exakt position och som samtidigt ger en skön och bekväm känsla.

Lätta att anpassa

Dragon goggles är lätta att anpassa på många olika sätt. Vill du matcha din träningsoutfit ges du många möjlighet att välja snygga glasögon i stilfull och tuff design. Starka färger eller neutrala toner? Det är du som bestämmer vilket utseende du vill ha på dina glasögon och Dragon goggles har ett heltäckande sortiment av läckra designglasögon. De breda och justerbara remmarna hjälper dig att ställa in glasögonen så att de passar ditt huvud perfekt. Du kan även välja om du vill att glasögonen ska sitta ovanpå din hjälm eller under den. Här finns det inget rätt eller fel utan du väljer efter tycke och smak. Satsa på ett par coola Dragon goggles och du kommer garanterat att synas i backen, på crossbanan eller i snowboardpisten. Flerfärgade glas ger ett häftigt intryck och förstärker din redan coola stil. Ett par mörka glasögon lyses upp med hjälp av ett par färgade glasögonramar. Du kan välja bland ett stort utbud av färgkombinationer när du köper dina nya Dragon goggles. Här finns modeller för ett stort antal olika sporter och i både dam- och herrstorlekar. I Bikesters webbutik hittar du ett stort och varierat utbud. När du handlar online ges du 100 dagars öppet köp och det är alltid fri returrätt ifall du ångar ditt köp eller vill byta till en annan vara. Vi är stolta återförsäljare av bra produkter till billiga priser. Tveka inte att ge dig själv ett par glasögon av högsta kvalité. Handla dina Dragon goggles hos Bikester.se.